• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: ano...někdo celý život žije "pro štouráníse" v překlepech manželky, šéfů, soudružek v úřadě, sousedů, prodavaček v obchodě, tchýní...no prostě "někdo" žije takto ... zbytečnosti ho baví...někdo žije pro jiné poznatky o světu, o historii, o kultůře, o vědě o politice... ( někdo holky, někdo vdolky ), ..každému nevyhovíme...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: chyby, překleky... ; já když pracoval na úřadě v dobách totalitních, tak můj šéf mi dodával úkoly psané na psacím stroji starých konstrukcí a bylo tam děsně mnoho překlepů. Když jsem se jednou odvážil mu říci, že tam má "překlepy" s vlídným tónem mi odpověděl : ty se na ně koukáš ? ...kdybych je měl opravovat, dal bych ti o 50% méně taxtu...doufám že si inteligentní a umíš číst i s překlepy !!!
    Ano, od té doby jsem překlepy naprosto nevnímal, pouze smysl sdělení !!!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Premira mnohonasobnych vykricniku, otazniku a zavorek (mnohonasobne zavorky nechapu) svedci spis o dusevnim zdravi, ci spise nemoci...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Dnešními politiky, dnešní generací a dnešními historiky nedoceněný T. Baťa v r. 1931, kdy byl zlínským obyvatelstvem zvolen do funkce starosty města, řekl na prvomájových oslavách ( které se tenkrát těšili oblibě ) obyvatelům Zlína z tribůny toto : "Vážení spoluobčané, je neuvěřitelné jak velký počet zlínských obyvatel mi dalo svůj hlas, 97%. A přesto je pro mě velmi důležité, ba důležitější, znát opiziční názory těch, kdo mi hlas nedali, budu je studovat. !!!!!!! a přemýšlet o jejich protinázorech."
    !!!
    Vážení NYXáci, vy nesaháte Baťovi a jeho demokratickému smýšlení ani po kotníky. ! ( tím nepřímo chválím pana PREVITA )
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Preklepy, ktere jsou i v opakovane kopirovanem prispevku, vypovidaji o pisateli. Ukazuji jeho ledabylost, neuctu ke ctenari a malou snahu o to, byt pochopen. Ono se to totiz bez tech chyb mnohem lepe cte i chape.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: Otázka : překlepy jsou pro vás podstatné ???.... PODSTATNÉ !!!!!!!!!!..., anebo smysl sdělení ??? Já osobně jsem překlepy vždy vnímal, ale také přehlížel....hlavně tehdy když příspěvek měl něco pro mě nového, užitečného, podnětného !!!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: To je vzácný úkaz, Prevíte : i názor neordoxní má dokonce ( zde ) "právo". Mě nezáleží na "formulaci", zvukomalebné, pouze na smyslu, úmyslu (!) a pohnutce ke sdělení "něčeho". O to jde. !! Moudrý čtenář si to přebere. !!!!!!! ((( klub je o to hodnotnější když dá svobodu názoru i oponentům ))) I věcně, i gramaticky, i co do smysluplnosti. - - Pak přemýšílí. Někdo rád bla-bla kecy, někdo "vdolky"... ; někdo obecenstvu rád předvádí svou "krasomluvou" nesmsly , někdo "kostrbatě" myšlenky ( dobré-špatné ) ! Pak má každý !!! právo oponovat. ( slušně ).
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Kopirujes sem sve prispevky odjinud i s mnoha preklepy. Vypada to blbe. Nediv se, ze to pak nikdo nechce cist. Navic, kdyz se tam porad zabyvas sam sebou. Verim, ze ban i tady by byl pro tebe vysvobozenim. Ale jelikoz jsem Previt, prosim zdejsi adminy: Nebanovat! At se udusi sam svymi TLDR Copy&Paste blaboly....
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: Na NYXu jsem dostal do pilitických klubů
    "ban" ... , proč ? No, proto, že jsem neměl stejné názory jako soudobá generace, ( umlčení je vždy demokratické ) A bylo to moudré ! !! Určitě bych totiž svými názory rozbil národ, či pokazil vaši budoucnost nové generace. !!! Názory "proti" vždy kazí realitu !!!, vždy pokazí "novou" budoucnostslepých ( rpto právě proto protinázory jsou nežádoucí ) Tím "ban" určitě spasíte své duše, svůj blahobyt příští ; gratuluji ! Tím, že umlčíte "protinázory", jeden malý obyčejný protinázor, malého človíčka, zachráníte budoucnost ... , tím to vyřešíte !!! Vše !!, ..protože nebýt toho "ban", bych dozajista, v těch několika klubech politckých, přinášel jen "zbytečné" myšlenky, které nepotřebujete!!!.. ke svému uspokojení v nové společnosti. Každý zakázaný protinázor vás (za)vede k blahobytu v budoucnosti .
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: .. ..a jak hledíš do (své ) budoucnosti ty ??? Zeman to má za sebou. Ten už chce jen ukázat, že kdysi do něj flusali oponenti nekorektně, že má-li moc, že zvítězí, ( mediálně určitě ... ) ( a co jiného se zapisuje do dějin ???? ) má dost vysokou funkci, aby to "dokázal"... Ale co budoucnost ??? a prostý lid ? ...? Co ten ? Zeman své názory "dokáže" ale co lid ? - - Lid byl chudý za komoušů a.. a dnes ? Dnes ???, je ????? ( bohatý ! !!!!!! ) A jaký bude lid za 25 let ?, zase bohatý ???? no ještě bohatší !!!! ( Zemanové budou stejní...i zloději společnosti - co odnesou hodnoty finanční mimo společnost - budou stejní...; a co lid ? ). Má "lid" najaké řešení na vylepšní své budoucnosti ???????????????? Má ?...? Zeptám se vás za 24 let jak jste na tom !!! (((( to už bude ten komunismus )))).
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    02.01.1990 prohlásil v novoročním projevu Václav Havel : Naše země nevzkvétá. Velký tvůrčí a duchovní potenciál našich národů není smysluplně využit.....
    Zdroj : http://vaclavhavel.cz/showtrans.php?cat=projevy&val=327_projevy.html&typ=HTML

18.02.2014 - Projev premiéra ČR v Poslanecké sněmovně před hlasováním o důvěře vládě B.Sobotka prohlásil : Musíme si uvědomit, že naše země není v dobrém stavu....
    Zdroj : http://www.cssd.cz/...rojevy-a-clanky/b-sobotka-musime-si-uvedomit-ze-nase-zeme-neni-v-dobrem-stavu/

Úúúúžasnej výkon naší společnosti, cóóó ?

A za dalších 24 let pronese president České feudální kolonie tento projev :
    Vážení otroci, stav naší ekonomiky závratně stoupá závratným tempem, ale ...ale jak vidíte závratné zisky, bůh ví proč, ( asi kvůli superdoktríně EU o demokracii, kterou jste si (ne)dobrovolně odsouhlasili pod nabitými hlavněmi samopalů ) tečou kamsi na Seychely, Bahama, Kanárské ostrovy aj.
    A tak si všichni sedření chudí otroci posuneme hranici věku do důchodu na 95 let. - - A makat a makat a…a držet hubu.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO: Miloš hledí s optimismem do budoucnosti, koukám.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FTW!!!
    Otevřený dopis prezidenta republiky Miloše Zemana - Pražský hrad
    http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/8098.shtml
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ceska delegace v cele s prezidentem republiky pozvala ceske sportovce do rychleho obcerstveni McDonald's, kde pohovorili o otazkach, zajimajicich obe strany...(ukradeno z FB)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: Augustinovi urcite.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GABRI: Dekuji.
    GABRI
    GABRI --- ---
    Úroveň této diskuse pokulhává. Pokusím se ji zvýšit.
    Zrušení Janukovyčovy cesty do Prahy Ukrajině nepomůže, míní Kmoníček – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...90-zruseni-janukovycovy-cesty-do-prahy-ukrajine-nepomuze-mini-kmonicek.html
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: hele v pohode, me uz neprekvapis ani neurazis.

Nejdrive jsi se pokousel zpochybnovat moje - pro tebe prekvapive - tvrzeni pomoci spojovani s internetovym portalem, ktery kazdy nemusi a kdyz se to nepovedlo ... plynule prechazis k bagatelizaci a k predstirani, ze te to ani neprekvapuje a ze je to v pohode, co se divim. Ne neni to v pohode, mozna na poprve, na podruhe ... ale po Xte si tohoto tveho vzoru chovani nelze nevsimnout. Jsi loozer bez rozhledu s tezce nekonzistentni argumentaci, navic vopruz, jdi si zahulit, bude ti lip
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: napsl jsi to presne. Ty nechapes.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: v tvym pripade je jakakoli osveta marna. Ty proste permanentne nevis.

Václav Klaus a KGB - Media memy | Media memy
    http://media.memy.cz/2012/10/vaclav-klaus-a-kgb/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam