• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: Já taky nechápu, proč ti něco píší fanoušci Zemana a pirátů. Nepatřím mezi ně. Ale nebuď smutný, třeba se nakonec najde někdo, kdo tě bude mít rád a kdo si bude myslet, že nejsi retardovaný.
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: Díky. Já jsem rád, když se to, co říkám, potvrdí hned vzápětí.
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: A mimochodem NEJSEM Milošův fanoušek. Ale nepřekvapuje mě, že si to myslíš. Bolševické vidění je příznivcům Schwarzenberga velmi vlastní.
    GABRI
    GABRI --- ---
    GABRI: Já jsem opravdu nenarážel na tvůj pravopis, osobo. Narážel jsem na naprostou demenci a pozérství tvých příspěvků, kterou dlouhodobě pozoruji.
    GABRI
    GABRI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ty se fakt situuješ do role mentálně silnějšího? Seriously? Vždyť ani neumíš pořádně psát. Mám ve svém okolí hlavně voliče Schwarzenberga - a až na výjimky jsou to velmi omezení a nevzdělaní lidé, kteří si o sobě z nějakého důvodu myslí opak a mastí si ego na traktoristech, co volí Zemana.
    No, podle mě mnozí ti vysmívaní traktoristi aspoň dělají pořádnou práci a živí se poctivě.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Nuuudaaa...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LONESTAR: :D
    Nebývalá vlna občanského aktivismu
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    AŤ ŽIJE PRVNÍ MÁJ!!!
    HURÁ! HURÁ!! HURÁ!!!
    https://www.facebook.com/events/1527539500828418/
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    NIZBORSKY: " Platilo to zejména pro prezidenta Miloše Zemana a současného ministra financí Jana Fischera, kteří ještě dlouho po volbách spláceli své závazky a přijímali příspěvky na své volební účty."
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    ATOMOUSEK: Tak zrovna u Zemana bylo financování jeho kampaně dost neprůhledné a v rozporu se zákonem a dokonce to potvrdil i mandátový a imunitní výbor. Navíc je dobře známé jeho napojení na ruskou státní firmu Lukoil. Nemyslím si, že je vhodné to zlehčovat.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    LOPIK: Mozna ho podporili Amici - nelze si nalhavat, ze nemaji zajem ovlivnovat domaci politiku. :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jinak Zemana v určitý míře Rusko samozřejmě podpořilo - asi si nemá cenu nalhávat, že nemají zájem ovlivňovat domácí politiku..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LOPIK: Ze zakona mel transparentni ucet ..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    OTAVA: Putin, kdo jinej přece..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LOPIK: Kdo platil Zemanovu kampan ?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GIOMIKY: Američani si v mailu přeposlali, že někde v Respektu psali, že Zeman kope za Lukoil - tzn. hned je to pravda potvrzená americkou špináží..
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    VYHULENY_UFO: O atentatu se v tom clanku nepise ani slovo.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    The Global Intelligence Files - Klaus, Zeman might be lobbying for Lukoil
    https://wikileaks.org/gifiles/docs/55/5535587_klaus-zeman-might-be-lobbying-for-lukoil-.html
    GABRI
    GABRI --- ---
    Domnivam se, ze jde spise o pokus o jakysi nevtipny, malo smesny humor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam