VYHULENY_UFO:
ATOMIKS:
při jakymkoliv veřejnym vystoupení byste byli poloviční, ale tady budete dělat, jak že je to nejvíc neschopnej člověk na světě
zeman není retard. je tam kde je, protože je zjevně lepší než ti jeho oponenti. krom toho i v minulosti dokázal rozsekat paroubka na celé čáře. pod jeho řízením strany byl fenomenální úspěch. v mnoha jeho názorech s ním mohu nesouhlasit, ale politiku umí dělat daleko lépe než kdokoliv jiný. pro čr po ekonomické stránce už udělal víc, než havel za celá svoje 3 volební období.
proto jsem se na začátku ptal, jestli se sem chodí jen nadávat, nebo jestli se tady debatuje. ale koukám, že je to tu stejné jako kdekoliv jinde. sejde se partička podobných lidí, co si připadají jako kingové, když někoho úspěšného zkritizují a navzájem se utvrzují ve svém názoru.
a jestli tady někdo oponuje tím, že na nás někdo bude koukat na západě skrz prsty. tak mi řekněte, kterej vyjednavač vyjedná víc. jestli ten, co leze někomu do prdele, protože ho za to druhá strana pochválí, nebo ten, kterej se z nikoho neposere a nikdo to u něj nemá jistý? já mám v tomhle docela jasno.
chtělo by to trochu nadhledu.