• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: Psal jsem ze jediny co vyhral coz pro mne neni zadnej uspech. A co si budem povidat, vyhral to hodne tesne a za rusky prachy(coz neni az takovej problem u voleb, ale u jeho chovani po zvoleni ano jak prave vidime)
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: takže volby vyhrává ten, kdo to neumí? :) jak bys pak nazval třeba v prezidentských volbách ty, co neuspěli? :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: Napriklad to ze vetsina jeho funkci byla prachsprosta politicka trafika, jediny co opravdu vyhral byly posledni prezidentske volby a i ty az pote co ho nejdrive poprve co to zkusil porazil Klaus po cemz se klasicky urazil a "zmizel" na vysocinu... Takze se mi zda byt celkem prehnane tvrzeni ze umi vyhravat volby :). Nepresvedcuji te, jen ti dodavam jiny pohled...
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: to je jak do dubu. nevím co tě z věty "umí vyhrát volby" dovedlo k tvé reakci. Přesto třeba vnitrostranické volby vyhrával furt - a o tom už jsem taky psal. hele, jestli jste si sem přišli na zemana jen zanadávat (a to už jsem taky psal), tak si nadávejte. já ho nevolil, volit nebudu. přesto mě baví ho sledovat, jak s tou politikou mává. přesto světem vládnou peníze, ne zeman.

politika je v podstatě o víře, kde jsou dva gangy opic, kterym někdo hodí banán a je úplně jedno kdo jim ho hodil, to nikdo neřeší. opice se můžou pozabíjet. v tomhle případě hodil banán zeman. dav řve a zeman se baví.

vyhulený ufo už no comment :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Autor komentáře v žádném případě nechce zpochybňovat důležitost pietního aktu při jistě významném sedmdesátém výročí konce druhé světové války. Pokud však prezident nedokáže rozlišit mezi tím, co je pro obraz českého státu v zahraničí důležité, je třeba, aby vláda dala jasně najevo svou vůli. Prezidentovi by mohla vláda schválit proplacení cesty až na 10. května, kdy se méně pompézní piety, která se bude konat také v Moskvě, bude účastnit většina evropských státníků.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/...91544_domaci_jav#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: On neco opakovane vyhral? Jestli si dobre vzpominam tak nikdy zadnej post neobhajoval.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to vidíš a skoro to vypadalo, že tady trolíš ty :) já už na to přišel dávno. a psal jsem to i tady. umí vyhrát volby. na rozdíl od ostatních. dokonce o tom psal i v knížce a stejně 80% stran volby dělá blbě. zrovna tak si umí udržet chladnou hlavu, narozdíl od křiklounů. ale ono je stejně úplně jedno, co napíšu. zase se chytneš nějakýho písmenka a odvedeš debatu jinam. nadávat a trolit umí každej. rozdíl je v tom, že ten co jen nadává, většinou nic neznamená.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Myslis od pana prezidenta co nebude rozdelovat, ale spojovat cesky lid??? :-D :-D :-D
    COOLER
    COOLER --- ---
    TALPENNY: docela se divím, že dnes o tom ČT hlásá celkem objektivně. Kmoníček co slovo, to perla - od toho se máme co učit ohledně diplomacie - mám moc rád ten jeho nadhled. jinak tedy větší prdel než ze zemana mám z těch hysterických davových reakcí.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    COOLER: S tím lezením do zadečku rudochům odkudsi z Novinek mě docela s.re ale ta cesta mi vadí asi tak nejméně,problematicky to vnímám tedy vzhledem k diaspoře u nás kde si to spousta lidí z Ukrajiny asi vyloží po svém,no média si na něm smlsnou a očekávám kapitální zábavu zejména na serverech kde budou první hot fotci kterak si potřásá rukou s Kimem atd. :D
    Dalo se čekat,ostatně co je dnes populárnějším mediálním artiklem než ožralý stařec táhnoucí státní káru kamsi do temnot Kremlu,demokratické srdce pozdních potomků milicionářů a domovních důvěrnic se rozžhaví doběla lol
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    COOLER: Ono jak se vzdalují jakékoli poslední volby, vice a vice se propadá iluzim vyvolanejm dlouhym pobytem ve skleníku. Pak nějaký přijdou, komouši priznaní, minulý i jinak nazvaný to zas převálcujou, protože urvat jim voliče předpokládá spojit reprák s kebulí a namáhat závit, což je nemožný, protože tam není stejnej typ konektoru. Tudíž maximálně ten rambajs otráví i stávajicí fans, teda pokud nejsou "skalní", naděje je tedy v tom, že se časem zapomene, jako se zapomíná na hnusy minulého režimu, jak opozice vypadala když byla u koryta a nahází se jí to, třeba proto že za její vlády byl volič mladší, manželka svěžejší a fakani poslušnější, nebo taky už bylo míň jeku, :-) načež se rozkvičí někdo jinej, kdo koryto pozbyl či nezískal.
    Určitě je tam sponzorství výrobců hluchátek, jinak to nevidim.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    President Zeman Tells Washington That The Czech Republic Is Not An American Protectorate -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
    http://www.paulcraigroberts.org/...shington-czech-republic-american-protectorate-paul-craig-roberts/
    COOLER
    COOLER --- ---
    TALPENNY: Však já měl na mysli, že povyk dělají média. Ne ješitný starec. tady lidi píší, jak kvůli Zemanovi příjdeme o spojence. Tak jen ukazuji, že je to píčovina a jde jen o politické body uvnitř státu.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Pane prezidente, zůstaňte v Moskvě. Přispějeme Vám na pobyt. - Petice24.com
    http://www.petice24.com/pane_prezidente_zstate_v_moskv_pispjeme_vam_na_pobyt
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Jaký postoj vlastně Miloš Zeman zaujímá? Průjezd konvoje amerických vojáků mu nevadil. Andrew Schapiro se svou opatrnou poznámkou vadí. Odpověď možná nabízí Konstantin Kosačev, šéf výboru pro mezinárodní záležitosti v horní komoře ruského parlamentu. Pro kanál Vměstě-RF o Zemanovi řekl: „Ukázal, že vede suverénní stát, který může v něčem být spojencem USA, zatímco v něčem jiném oponentem nebo soupeřem. Český prezident je pašák.“
    Kosačev vystihl, jak to Zeman hraje a jak si Rusové představují, že to mají hrát jim naklonění evropští politici. V něčem být spojencem, ale hned zas soupeřem. Podstatou tohoto postoje je nevypočitatelnost, nespolehlivost. A odtud nejednota EU, nejednota NATO, mezi spojenci. V tom je Zeman pro Rusy cenný. A pro nás nebezpečný.

http://nazory.aktualne.cz/...shapiro-v-rusku-pasak-pro-nas-maler/r~8033da7add0111e4b8ba0025900fea04/
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Jediný co mi silně chybí, je vyčíslování kolik to bude stát peněz, který by jinak dozajista zachránily spoustu dětí od útulků či psů do útulků, oboje pak bolestivé smrti (kdyby je teda někdo neukradl či nevrazil do pitchovin jako zbytek) to postrádám. Kurva to by chybět v tom hysteráku nemělo. Snad to napraví.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    COOLER: Podle mého zcela správně vychází z premisy že se s námi kromě Israele jakožto pidistátečkem nebude nikdo o ničem příliš bavit takže v Číně "chápe",v Rusku "vidí cestu v dialogu", na schůzi AIPAC "je Židem" atd. atd.lol,mimochodem pokud se člověk podívá na diskuse typu Novinky u jisté početně poměrně významné cílovky těžce boduje takže bych si nějakým tím hysterickým vrtochem ješitného starce nebyl moc jist :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: asi si konecne na hrade precetli neco vic nez titulek z blesku ci protiproudu :-D
    COOLER
    COOLER --- ---
    jinak teď akorát ředitel zahraničního obchodu komentuje na čt24, že jak zemanovy tak amíkovy výroky nemají na diplomacii a zahraniční obchod vůbec žádný vliv. že je to jen mediální přestřelka naprosto běžná třeba i kolem obamy atd. a že ty přestřelky se dějí většinou z důvodu interní politiky jednotlivých států. mnoho povyku pro nic
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    KOMENTÁŘ: Kdo všechno už je na černé listině prezidenta Zemana - Jiří Pehe – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...omentar-kdo-vsechno-uz-je-na-cerne-listine-prezidenta-zemana-jiri-pehe.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam