• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PLANDAK:
    Mimořádná tisková konference tiskového mluvčího prezidenta republiky - Pražský hrad
    http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/8673.shtml
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    TALPENNY: Tibet také nikdy nebyl součástí Číny. a omezují tam tibeťany, což bude vezdejší velmi zajímat.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Tak uvidime co nam Ovcacek dneska rekne

Na páteční dopoledne svolal tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček mimořádnou tiskovou konferenci. Její téma sice nechtěl sdělit, nevyloučil ale, že může souviset právě z cestou Miloše Zemana do Moskvy.

Proti cestě do Moskvy se nejvíc ozýval Pelikán. Zeman trvá na svém - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wC7gU/proti-ceste-do-moskvy-se-nejvic-ozyval-pelikan-zeman-trva-na-svem
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ČNB se opřela do Zemana. Hampl: Nechtěl spíš rubl než euro? - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/iLNUW/cnb-se-oprela-do-zemana-hampl-nechtel-spis-rubl-nez-euro
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ATOMIKS:
    ATOMIKS:
    ATOMIKS: Na to se ho neptej, to jsou fuj otazky na ktere neodpovi....
    COOLER
    COOLER --- ---
    z ústavu pobavilo :)

@schwarzenbergk
    Zeman tvrdí, že se vojenské přehlídky v Moskvě nezúčastní, pokud se najde článek, že tam nebyl ani Peroutka. Ovčáček mimo záběr omdlel.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    A co Tibet?Já se ptám jak k tomu přijde Tibet !
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    poslední otázkou pak je, zda by to ten finančník dobrovolně a veřejně přiznal, na to si rovnou odpovím, že ne, že by většinou dělal vše proti jeho prozrazení
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    než si připraviš odpověď, tak bych měl rovnou otázku, zda si myslíš, že politika v Čr je financována pouze jednou stranou (CIA, KGB, EU?) a právě tou jsou všichni lidé zmanipulován
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    COOLER: a co konkrétně míníš tím Majdanem? Euromajdan?
    COOLER
    COOLER --- ---
    ATOMIKS: jéžiši jak to mam vědět? :) ptal jsem se jen, jestli se tím někdo ze západního světa zabýval
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    COOLERe, kdo tedy platil majdan?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    COOLER: Nebo ty píšeš o něčem jiném, než se tady ostatní baví? :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    matematika s výrokovou logikou na vás :D zase se bavíte o něčem úplně jiném než jsem psal a k tomu ještě nemáte pravdu.

počtvrté už to psát nebudu, jdu něco dělat :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: A mimochodem, pokud jsi to prehlidl tak jsem se tady verejne kal ze dostal i muj hlas(ze stejneho duvodu jak pises ty, umi politiku rozhybat) ale to co predvadi ted proste jinak komentovat nejde...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: Psal jsem ze jediny co vyhral coz pro mne neni zadnej uspech. A co si budem povidat, vyhral to hodne tesne a za rusky prachy(coz neni az takovej problem u voleb, ale u jeho chovani po zvoleni ano jak prave vidime)
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: takže volby vyhrává ten, kdo to neumí? :) jak bys pak nazval třeba v prezidentských volbách ty, co neuspěli? :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: Napriklad to ze vetsina jeho funkci byla prachsprosta politicka trafika, jediny co opravdu vyhral byly posledni prezidentske volby a i ty az pote co ho nejdrive poprve co to zkusil porazil Klaus po cemz se klasicky urazil a "zmizel" na vysocinu... Takze se mi zda byt celkem prehnane tvrzeni ze umi vyhravat volby :). Nepresvedcuji te, jen ti dodavam jiny pohled...
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: to je jak do dubu. nevím co tě z věty "umí vyhrát volby" dovedlo k tvé reakci. Přesto třeba vnitrostranické volby vyhrával furt - a o tom už jsem taky psal. hele, jestli jste si sem přišli na zemana jen zanadávat (a to už jsem taky psal), tak si nadávejte. já ho nevolil, volit nebudu. přesto mě baví ho sledovat, jak s tou politikou mává. přesto světem vládnou peníze, ne zeman.

politika je v podstatě o víře, kde jsou dva gangy opic, kterym někdo hodí banán a je úplně jedno kdo jim ho hodil, to nikdo neřeší. opice se můžou pozabíjet. v tomhle případě hodil banán zeman. dav řve a zeman se baví.

vyhulený ufo už no comment :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Autor komentáře v žádném případě nechce zpochybňovat důležitost pietního aktu při jistě významném sedmdesátém výročí konce druhé světové války. Pokud však prezident nedokáže rozlišit mezi tím, co je pro obraz českého státu v zahraničí důležité, je třeba, aby vláda dala jasně najevo svou vůli. Prezidentovi by mohla vláda schválit proplacení cesty až na 10. května, kdy se méně pompézní piety, která se bude konat také v Moskvě, bude účastnit většina evropských státníků.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/...91544_domaci_jav#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam