JOHNYTHEDEVIL: Až na tu US Army souhlas,taková základna a věci kolem je kšeft kterej se neopomíjí a navíc se mi nějak nelíbí to letitý testování reakčních časů NATO stíhaček a páni v uniformách bez označení na Ukrajině ono je to docela kousek:)
POPEY:
1.nesedí tam nevzdělaná maškara z dílny Kalousek/Bakala/Černý anebo (nedejbože)Fischer
2.hipsteři,tesiláci a korporátní podržtašky všeho druhu s placičkami Velkého Karla kvůli tomu dodnes brečí což PŘEVELICE rád vidím
2.support Israele-to zvláště oceňuji v době kdy celá EU skrze petrodolárky povinně pláče kvůli nikdy neeexistující Plastelíně
3.Hraje to úplně na všechny strany což by reprezentant pidistátečku s kterým se nikdy nikdo o ničem moc nebavil asi měl,když odhlédneme od aktuálního dění na Ukrajině,roku 68 atd. ten od jistých lidí spektakulárně vztyčený prostředníček k Rusku které máme pomalu za rohem považuju za píčovinu
4.kalí a nijak se s tím moc netají narozdíl od jinejch co mají plnou hubu morálky,slušnosti ble ble a pak je bulvár zvěční někde v prapodivný špeluňce s něčim co pálilo v putykách za krabicáky (pro pořádek dodávám že jsem asi tak poslední komu by nějaký avantýry vadily ale zrovna tohle mi v souvislosti s herr knížepánem přišlo FAKT vtipný:D )