• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: njn - jenže když si vezmu kdo byl ve druhem kole, tak z hlediska dementních keců mi to vychází tak nějak nastejno :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: jenze v teto chvili je jen a pouze Zeman prezidentem CR ktery ma reprezentovat. Prijal funkci ve ktere se musi nejak chovat a to REPREZENTATIVNE a ne jako buran...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: vy nerespektujete ještě nějaké další výsledky demokratických voleb? :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LONESTAR: Kolem 17. se zmínil že se měl zúčastnit demonstrace a že to nebyl zas až takovej masakr, jak se to dneska prezentuje - samosebou slušně "rozpoutal diskuzi" resp. vyprovokoval slušnou reakci..
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: no jo, ale nerespektování výsledku demokratické volby nám vytýkáš jen u Zemana
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: + by asi bylo dobré ozřejmit nám kde zhruba leží dělící linie mezi pluralitou názorů a nerespektováním výsledku demokratické volby
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: dementní kecy ovšem rovněž nejsou jen a pouze Zemanovou specialitou :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: prvni casti nerozumim asi nejsem z tveho kmene a co pronesl si dohledej.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    to sou zase fráze tohleto
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: ale hovno, pluralita názorů je střet vizí, ne dementních keců bez reálného obsahu
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: já teda Mlhovy projevy moc nehltám - co pronesl k 17. listopadu?

KEMAL: já si myslím, že to dělá záměrně...
    a doby, kdy se nesměly pronášet výroky, se kterými část společnosti ostře nesouhlasí, jsou už snad dávno pryč, ne? nebo už jsou zase zpátky?
    ostatně výroky, se kterými část společnosti ostře nesouhlasí, pronáší každý politik - říká se tomu pluralita názorů, víš?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    jinak by mne docela zajímalo jak si ti dotyční, co furt mají plnou hubu toho jak karlovci nerespektují demokraticky zvoleného prezidenta blablabla, představovali že by takový respekt měl vypadat

zvlášť mne to zajímá od příznivců Svobodných kteří afaik po každých volbách spustí totální butthurt whine o tom jak nesvéprávní debilové zase debilně rozhodli apodů¨.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PLANDAK: Před Zemanem po celým hradu nemusí schovávat flašky, to se nepočítá ;)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Ukaz mi u Klause nebo Havla neco podobneho a pak mluv o vaznosti prezidentskeho uradu ktery upevnuje :-D :-D :-D

KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: OK, tak pro blbé.
    Ať již úmyslně či (jak jsem na základě osobní zkušenosti přesvědčen já) z neschopnosti pronáší výroky o nichž ví že k nim část veřejnosti zaujme ostře nesouhlasný postoj. To takzvané "otevírání diskuzí".

Já proti němu nic moc neměl, ale o svém idiotismu mne přesvědčil na sněmu ČAK jehož se zúčastnil jako historicky vůbec první prezident republiky, jen kvůli tomu aby tam přítomným sdělil, že advokacie před rokem 1989 představovala prodlouženou ruku totalitní zvůle. Což jaksi jednak není pravda, a jednak brutálně urazilo víc než polovinu přítomných.
    A ať mi nikdo neříká že měl nějakou potřebu provokovat zrovna advokáty. Neměl. Jen holt neví co dělá. Nesvéprávněj debil je to.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Napriklad srackama co pronesl ohledne 17. listopadu nebo treba tim svym zamernym provokovanim a zasti k urcitym skupinam ktere pernamentne napada a i tim ze proti svym pravomocim nepodepise profesury urcitych lidi. Dale ma plnou hubu moralistickych kecu napr. u tech profesoru ohledne jejich minulosti a na hrade ma jiny hovada a.t.d.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GUYVER: o nic vice nebo méně než jeho předchůdci
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: což se ovšem dá říci prakticky o komkoliv na naší politické scéně :)
    v čem konkrétně spatřuješ Zemanův "extremismus"?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Můžeš snad říci, že Ovar národ stmeluje?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: eeeh? další přesvědčivý argument k probíranému tématu :D
    Q.E.D.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: kombinací bohorovnosti, spontánnosti, extrémismu, alkoholismu, seberádaposluchačství a kašpárkování
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam