• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Dodává jim to takový hřejivý pocit že, nedokáží dát dohromady souvislou větu, přece jdou za nimi masy těch, kteří nedokáží ani to.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Jenny Nowak pochopila co znamená červená karta:
    Červená karta, kterou jsme Vám vystavili, totiž ve fotbale neznamená, že rozhodčí chce s vykazovaným hráčem diskutovat. Znamená, že ho vylučuje ze hry – ať už pro hrubé faulování, nebo dokonce pro úmyslnou hru v neprospěch vlastního týmu a ve prospěch soupeře.

Osobní otevřený dopis prezidentu Zemanovi | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/osobni-otevreny-dopis-prezidentu-zemanovi/
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Pokud to považuješ za výhružky, jsi přesně takový blb za jakého tě považuju. Je to pouhá dedukce, vyvozená z výroku tvého Pána a Vládce.
    Nikoho nezajímáš jak ty tak ani co chceš anebo nechceš,sestimsmiř Takže ty ses, ovariální nulo, pasoval na mluvčího všech´? Mluv za sebe!
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Vsadim se že jakožto zhrzený starý přítelohybatel už delší dobu chodí brečet ke Kočkům apod. jakej že je to Miloš zlej kluk
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Šlouf se na konferenci zmínil o prezidentské kampani i současném dění okolo Hradu. „S kampaní jsem Miloši Zemanovi pomáhal, co mi síly stačily. Nyní se mi ale nelíbí, kolika chyb se jeho tým dopouští. Myslím si, že je to v neprospěch naší země,“ sdělil na konferenci o politickém PR Miroslav Šlouf.

Šlouf: Ovčáček, který by vyřešil Peroutku, se ještě nenarodil - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wJkdh/slouf-ovcacek-ktery-by-vyresil-peroutku-se-jeste-nenarodil
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: Ja nekoho obdivuji? Povidej, to mne zajima :-D :-D Rad se o sobe neco priucim :-D :-D :-D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: To má jako bejt výhružky?Jsem mrtev strachy :)
    Nikoho nezajímáš jak ty tak ani co chceš anebo nechceš,sestimsmiř

LOPIK: Až budou v bedně v první lajně mezi studentíkama s červenejma kartama nějaký dva ošumělý pupkatý fotři je jasno :D
    VYHULENY_UFO: Tim myslíš články z Blesku,nefunkční odkazy,kvičení o OT anebo dementní výkřiky do tmy typu :"..huhuhu Zeman Ovar Putin.." ???? :)

PLANDAK:Mě zase celkem baví jak se obdivovatelé vzdělání a umění ohání články z Blesku případně gramatikou-poměrně signifikantní a definitivně se mi potvrdila teorie že blbců je mezi prezidentovými odpůrci snad ještě víc než v hardcore fan klubu a to je co říct :D
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GUYVER: ještěže Klaus hraje jen tenis :))
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: me celkem bavi sledovat jak TALPENNY ze sebe dela cim dal vetsiho ubozaka :-D :-D Neberu mu jeho nazor, ale co ma delat kdyz fakta mluvi proti nemu :-D :-D :-D
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Tady bychom měli jedno selhání intelektuála...
    Zpověď gólmana PSP KSČM
    Za život jsem odchytal stovky zápasů, i když v těch nejnižších třídách. Velký vliv na počet obdržených branek měla vedle mě hra celého mužstva, především pochopitelně obrany. Někdy hořela, jindy se o ni rozbíjely útoky jako o skálu. Zažil jsem toho prostě v bráně hodně, nikdy jsem však nezažil, aby se obránce dožadoval zahrávání rohového kopu proti vlastní brance. V případě Miloslava Ransdorfa jsem se s tímto druhem poctivosti setkal. Při zápase v Sazené jsem konečky prstů vytlačil balon na roh, soudce blahosklonně pískl kop od brány a všichni, my i domácí, byli s tímto rozhodnutím srozuměni. Jen Míla Ransdorf, přibíhající s míčem, který se zakutálel do křoví, se bezelstně otázal: Z které strany se bude roh kopat? Ze žádný, povídám potichu, postavil jsem míč na malé vápno a mocnou ranou ho poslal do hry. Proto bych rád vzkázal tam nahoru, panu Tigridovi, který před časem v jedné reprízované televizní debatě, natočené ještě před jeho smrtí, označil Miloslava Ransdorfa za lháře, aby se alespoň teď zastyděl. Ve sportu se naprosto s určitostí a bezprostředně prokáže, kdo lže a kdo je naopak zvyklý hrát fair play.

podepsání
    Marie KUDRNOVSKÁ, Jiří OVČÁČEK, 19.11.2003

Europoslanec Ransdorf je v exekuci, dluží miliony korun - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-exekuci-dluzi-miliony-korun-pjd-/domaci.aspx?c=A120310_1746249_domaci_jan
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LOPIK: Když za ovarčíky jsou tady jenom neschopní matlafové co dohánějí mentální nedostatečnost snaživostí, tak je to těžké.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    čárka tečka
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ještě že tu jsou takový strážci, jako jste vy dva s Ufem ;)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Musíš logorhoikovi vysvětlit co je to "Off topic". Chce to hodně trpělivosti, možná to do pondělka pochopí.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Nekecej - studuj! Zeman nad tebou pláče. A víš jak to říkal?
    Kádry rešájut vsjó!
    Tak abys nedopadl takhle, nedovzdělaný hnojikyde!

A chci od tebe vidět výsledky až se vrátím, jasný?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Návštěva prezidenta kdesi a rozbor článků týkajících se téhož je OT ?
    To jsem doposud netušil díky za upozornění :D
    Každopádně-nemít rád hradního lorda je tvé plné právo ovšem jako výkřiky do tmy odkudsi z Blesku?Nevim no,ovšem proti gustu...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Ale ale,milý buránek co neni schopnej ani solidně pastnout link se nám nějak rozjel- dovča "Ólinkluzíf" v Hurghadě s Jituš a Pepou z finančních důvodů dle všeho krachla pročež zbejvá net,péro v ruce a žlučovité řešení prezidenta s panem Širůčkou,musí to bejt hrozně zábavnej život nechápu že ses ještě nezastřelil :D
    GUYVER: A wow-funkční link-ten kurz používání internetu pro důchodce na obecním zastupitelstvu přeci jenom asi k nečemu byl lol
    BTW nevim ze čeho implikuješ že kromě nákupu v polský pojízdný prodejně někoho někde zajímá co ty chceš anebo nechceš

VYHULENY_UFO:
    Nemocnice, alfa a omega prezidentské návštěvy
    http://www.jestyd.cz/clanek.php?hash=9b96561b837a339e6eed7a8531f4a065&ID_clanky=670
    :"...Novináři však narazili na strážce dveří jídelny, vedoucího údržby Z. Grygárka, který je v zájmu bezpečnosti nechtěl do malé jídelny pustit. Nedostal prý pokyny k účasti novinářů a o jejich přítomnosti rozhodne až ředitel. Že by přítomnost novinářů nebyla v zájmu nemocnice? Žádný argument nebyl pro něj dost pádný. Rozhodnutý bránit vstup do svatyně vlastním tělem a tu novinářskou bandu tam prostě nepustit, ustoupil až na důraznou „přímluvu“ osoby z prezidentského doprovodu.."
    Jesenická nemocnice zažalovala stát - Šumperský a jesenický deník
    http://sumpersky.denik.cz/zpravy_region/jesenicka-nemocnice-zazalovala-stat-20150514.html
    Prezident rozzlobil ředitele nemocnice. Ten mu napsal otevřený dopis - Šumperský a jesenický deník
    http://sumpersky.denik.cz/...rozzlobil-reditele-nemocnice-ten-mu-napsal-otevreny-dopis-20150519.html
    Převzetí nemocnice podle všeho znamená že tam pan Jedlička končí což se mu asi přeci jenom nechce,místo toho navrhujou doplatky ztrát a kraj zase navrhuje nemocnici převzít takže je tam spor a k tomu ten problém že tahle nemocnice jako soukromej subjekt nemá podle státu nárok na dotace.
    To se opět Jedličkovi nelíbí a tady vybouchnul a kříčí něco o frašce připravené vedením kraje a plné jídelně zaměstnanců která mu kromě slušnosti zabránila ukončit návštěvu s čímž mi příliš nekoreluje fakt že v té samé jídelně byly zmatky s puštěním novinářům nějakým jeho zřízencem co musel řešit nakonec až doprovod prezidenta,je tam zcela zjevná animozita s vedením kraje atd. atd. a z jiných především místních zdrojů to vypadá přeci jenom poněkud jinak než výkřiky do tmy odkudsi z Blesk.cz to je celé
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Když bych to chtěl říct jeho stylem, jetotakovýzemanskýkafemlejnekcomelefurtdokolatocomutohovadonahraděporučíanepřemejšlíotomprotoženemáčímbypřemejšleljelikožnemávpalicianituřezankunatožmozek.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: O tom, nad čím se zamýšlíš, milý retardovaný burane, nerozhoduješ ty sám, protože jsi své myšlení dal do služeb svého Pána a Vládce Ovara I. Notorssona a jemu vydáváš počet ze svých skutků. Jenže ty mu děláš jen hanbu tím, že se vyjadřuješ jako kopyto. Zatím tě nechám na pokoji, tady si studuj:
    http://www.google.cz/...nO4KZsAHjnIDIBA&usg=AFQjCNH962dIwEvky7N__n0qxU4XWXfTrw&bvm=bv.93756505,d.bGg
    a až se vrátím, chci vidět pokrok! A teď poděkuj a zmiz!
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: O tom nad čím se zamýšlím nerozhodují duševně postižení již nemladí venkované co se nezmohou ani na solidní trolling :)

VYHULENY_UFO: Pokud vim já Jedlička se dlouhodobě tahá se státem o dotace a Jesenická nemocnice resp. péče stojí podle většiny obyvatelstva za vyližpr.el takže bych tady byl s nějakým unáhleným hodnocením altruista pečující o blaho bližních mající rád Čapka vs hradní Zlo přeci jen opatrnej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam