• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: NOVINKY lol
    A co by si jako pan přední islamolog tak představoval-soutěž ve vydávání propagandistických tiskovin NATO vs Daesh pod záštitou OSN :D ??
    BTW má pravdu pan expert,údery moc efektivní nejsou,ovšem herr Zeman vybízel k vojenskému řešení ne ke koncepci neefektivního bombardování,jinak si doporučuju si nastudovat něco kolem dění zejména okolo Sýrie a Asada za posledních tak pět let,důvody proč ještě nedošlo k vymazání ISIS z mapy a pozemní invazi koalice jsou kromě značného počtu civilních obětí poněkud jinde ,)

GUYVER:
    Prostě věřící antiZemanovský aktivista ze Slezska co surfuje po gay seznamkách-karma is a bitch :D

GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Zvláště když tam narazím na něco, co jsi zcela nepochybně psal ty, že? A zkus taky Žibřida.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Dariuszi,to surfování po gay seznamkách není vůbec,ale vůbec pěkné,nejenže by to v komunitě věřících nebylo přijato jednoznačně ale je to i ztráta cenného času-Martin C.Putna jistě ocení mužného věřícího antiZemanovce a zcela určitě je ho možno kontaktovat diskrétně a přímo :)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Kdy se zbavíme Miloše Zemana? Kdykoli, když budeme chtít | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/kdy-se-zbavime-milose-zemana-kdykoli-kdyz-budeme-chtit/
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Prcina je vůbec dobrý olol:'
    Martin Pecina – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_Pecina
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Jo teď děláš chytrého, Michale, ale před třemi lety jsi to ještě nevěděl: [ GUYVER @ Ing. Miloš Zeman - Prezident České republiky ] Ale vidím, že pod správným vedením to možná dotáhneš i na to povýšení.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Prcina je honorární konzul v Turecku ?! ROFL
    Svět zřejmě definitivně zešílel.
    Nyní vážně- tohle jeho rusofilní plakání v podobě "racionálního" postoje k Rusku,Ukrajně atd. atd. má jak už to tak bývá velice prozaický důvod, ona totiž Alta ve který dřepěl předtim točí ročně na businessu s Ruskem desítky miliard...

GUYVER: Píše se "Z"pacifikovat ty čihošťskej zázraku,takový gramatický guru a toto?!
    Tohle vypadá na neplechy místo farního doučování !!! :D

PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    GUYVER: Zeman je Putinuv agent! :-D :-D :-D
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Kdo říká že Zeman je Putinův agent je estébák! tvrdí Martin Prcina:
    Martin Pecina: Zeman jako Putinův agent? To říkají často ti, co byli evidováni ve svazcích StB a teď jsou největší nepřátelé Ruska. Ruská expanze nehrozí | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...B-a-ted-jsou-nejvetsi-nepratele-Ruska-Ruska-expanze-nehrozi-377243
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Bude třeba vyměnit guvernéra ČNB:
    Singer k Zemanovi: Horuje pro euro, ale ignoruje fakta – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/370888-singer-k-zemanovi-horuje-pro-euro-ale-ignoruje-fakta.html
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Květoslav je taky pěkné jméno, Michale.
    SYMEON: To jenom Michal má problém že ho už dlouho nikdo "nespacifikoval".
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SYMEON: To někdo mázne no stress :)

GUYVER: Jistě Blažeji-nejíš nespíš čas nemáš-jen antiZemanovský fráterníky pořád mrdáš (srdíčkový smajlík)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    jdete někam... já si říkám, co je tu tolik novejch příspěvků, koho zas Zeman pohanel nebo nejmenoval nebo jmenoval nebo co a von je to jen flame doslova o hovne...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Když projdeš celý kalendář, možná se i trefíš. A čím víc toho napíšeš, tím bude každému zřejmější že jsi ty inzeráty psal. Takže se snaž, ať je to hodně vidět.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Ano Lešku-v neděli po společném čtení antiZemanovské buly bude od fráterníků další nášup a s domácím úkolem z minulého týdne (potlačení dávivého reflexu) tě čeká pěkný víkend
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Jarmila sis právě vycucal z prstu, ale to, že jsi Michal, musí být zřejmé každému kdo si ten inzerát přečte. Ten tvůj pologramotný sloh se smajlíkama je naprosto originální a nezaměnitelný, takže se nevykecáš ani kdyby ses na uši postavil.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Hahah Jarmile-prznění fráterníků a zvířat ti jde evidentně líp než flame tohle je úplně nulový,snaž se trošku,body na trnité cestě do nebe si nezasloužíš jen tak :)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MICHAL: Co mám a co nemám bůklý, tě, Michale, nemusí zajímat. Protože tohle je zcela určitě tvůj sloh a tvůj styl psaní:
    vomasystem
    9.prosinec 2012 17:06:31

sam doma

ahoj jmenuju se michal jsem v tom v podstate novacek kluka jsem mel kdyz mi bylo 17 dn es je mi 23 ale uz me to zase laka mam stale volný byt treba i dnes večer.. :) tak co ty na to??? kdyz tak ti necham telefon......... tak byl by nekdo ochotný si me prijet spacifikovat ........

Tady ses de facto přiznal:
    To máš na widle.cz booklý na tajňáka hned vedle pokecíků... Takže víš naprosto přesně co.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Věc je jasná - kněz po rutinním orálu chovancům oznámil že pokud budou volit Zemana přijdou do pekla a Guyverův život se navždy změnil

GUYVER: :D :D
    To máš na widle.cz booklý na tajňáka hned vedle pokecíků Ukrajina,Islám a potrat ve společnosti třetího milénia ?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    KIBI: Ne. Já piju výhradně tu ze železničních pražců. Pálí ji jeden chlápek s takovým ruským jménem: Lagavulin. Riadna sultanska pálenka to je!

Hele, tady jsem našel něco z tvojí korespondence. Styl a smajlíky odpovídají:
    kibi
    22.srpen 2011 4:50:53

gay

hledam klucinu okolo 18-22 z okoli brna kdo by si chtel trosku uzit po ranu nenajde se nekdo prosim :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Tywe cože -ne já se stanu obstarožním pracovníkem v oblasti IT co jako pláče na těch internetech kvůli tomu Tibetu a Zemanovi,je to můj tajný sen

GUYVER: Hele s tou kořalkou z hoven se pojí nějaká osobní palčivá zkušenost z kostelíčka ty svíčková babo anebo to bylo na tajném setkání chovanců opavského blázince odhlasováno jako oficiální nadávka vznikajícího Zeman Haters-pobočka venkov ?
    A honem honem-mínusek jinak ti pan farář nenadělí tvé oblíbené mlíčko z ocásku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam