• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale jo, můžou zmizet. Sám sem byl na intenzivním pozorování do nějakých 18ti let, každýho půlroku na kardiologii. Od té doby jen jednou za 5 let na kontrolu a vše ok. Už si ani nějak nepamatuju co přesně jsem měl, ale měl jsem arytmie a nějaké ramínko něčeho a že kdybych dostal infarkt tak bez šance na záchranu...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Pravý ovarčík nepopřává sluchu takovým ošklivým pomluvám!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Ač byl článek pro Peroutkovy prohitlerovské postoje zcenzurován, přesto ho Miloš viděl na stránce vlevo dole...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PLANDAK: Ovšem, dosti zásadní rozdíl mezi vývrtkou a loopingem mu zůstal utajen.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PLANDAK: Ze me to neudivuje...:)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    :)

Prezident pilotem nebude. V trenažéru šel nad Prahou do vývrtky a spadl - iDNES.cz
    http://jihlava.idnes.cz/...nes-v-jihlave-fwl-/jihlava-zpravy.aspx?c=A150624_165924_jihlava-zpravy_mv
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Kár kár!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Pucflek?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Muheheheheehe to asi jo, sranda zacne za tyden do kdy by mel odevzdat priznani za r. 2014 :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: To vypada jako by si sebou vzal Ovcacka jako mentalni podporu :-D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: he he asi se boji ze mu za ty jeho lzi a kecy nekdo prijde rozbit hubu :-D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PLANDAK: Jenže ani po zveřejnění dokumentu nemůže veřejnost čekat, že se dozví víc o majetkových poměrech prezidentova kancléře. „Měla jsem možnost se s tím přiznáním pana kancléře seznámit. Je to majetkové přiznání za rok 2013, což je správně. Povinnost předložit přiznání za rok 2014 je k 30. 6., takže tady má pan kancléř ještě 168 hodin času,“ řekla po předání Kovářová a dodala: „Jsou tam vyplněny asi jen dvě položky. Čili nikdo si nemá možnost udělat představu o tom, s jakým majetkem pan kancléř nastupoval do své funkce.“

http://echo24.cz/a/wMcYj/gazdik-o-mynarove-majetkovem-priznani--hrad-si-z-nas-dela-pr
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Dyť má tvrz v Novém Veselé.
    PREVIT: Přímo tu zatuchlinu cítím.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: "...střechu, pod kterou zrály první myšlenky současného hradního pána..."

To vypada na silne toxicke prostredi...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Sudruh Zeman, Sudruh Grebeniček a sudruh Husek!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Jedna jeho Akce čisté ruce už trapasem skončila:
    Akce Čisté ruce – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Akce_%C4%8Cist%C3%A9_ruce
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: riadne nafuknute je toto prezidentisko,ako zdochla krava v kafilerii
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PREVIT: Celé jsem to nečetl, ale pochybuji, že ta část, kterou jsem nečetl, je o něco lepší. Teprve teď jsem našel autora: Lukáš Karel Václav Odjinud Petřík. Ne. To není apríl. Ten člověk opravdu je tak blbej.
    Jo, tomuhle dávám velice za pravdu:
    Naše nenávist, lenost, neochota k osobní kultivaci a kritickému myšlení, bagatelizace nutnosti (sebe)vzdělávání, náš primitivismus a agresivita je stále stejná. Pepa, Honza, Máňa jdou historií. V dobách klidu se zanoří do svých bezpečných životů. Ale jsou kdykoli připraveni vyrazit. A obávám se, že vyrážejí.

Všímejme si jich už dnes. Pamatujme si pátou kolonu omezených. To jsou budoucí bachaři nových lágrů, budoucí svazáci lepších totalitních zítřků, budoucí tiší podporovatelé čehokoli, co bez ohledu na etiku a lidskost oddálí jakékoli nepohodlí od jejich dvorečků. To jsou ti, kteří jednou budou zase říkat: My jsme nevěděli.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    GUYVER: Onen pan (Hampl) klade rovnitko mezi hrdost a buranstvi. Bohuzel tomu tak neni. Buranstvi se lisi od hrdosti tim, ze je nekdo pysny na cokoli, na cem nema zasluhu - narodnost, vlastni nemajetnost, neumeni cehokoli (napr. takoveto "pocitace odmitam"). Buran ma ve vsem jasno a vse by resil jednoduse a radikalne. Buran je nebezpecny.

Vazne jsi to cele cetl?
    Jestli ano, zkus taky tohle:

Je to o pate kolone omezenosti.
    Dalibor Špok - Názory Aktuálně
    http://blog.aktualne.cz/blogy/dalibor-spok.php?itemid=25401
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam