• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: aha, vyhráls.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Aspon nebyl placenej bolsevikama jako tihle dva...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: Šimůnek, Odložil (syn Čáslavské), Chadimová atd jsou džob jiného Venci...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Klaus nebo Zeman, bolsevici jsou na hrade uz zabydleni :/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK:
    Řád T. G. Masaryka Zeman udělil Františku Kriegelovi, který v roce 1968 jako jediný nepodepsal Moskevský protokol, jenž legitimizoval srpnovou okupaci. Kriegel podle Zemana svým statečným činem napravil „měrou vrchovatou”, že předtím podlehl komunistické ideologii.

„Oceněné nekomentuji, to je osobní výběr a není slušné hodnotit, kdo si to zaslouží a kdo ne. Osobně bych některé neocenil, ale nejsem prezident. Dobré bylo, že místo mluvení o politice představil pozitivní hrdiny,“ nepřidal se ke kritice prezidenta Zemana ve vyjádření pro ČTK místopředseda vlády a šéf lidovců Pavel Bělobrádek. Hodnotit oceněné odmítl i předseda hnutí ANO Andrej Babiš s tím, že mu to nepřísluší, protože to je právo a rozhodnutí prezidenta. Premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka prezidentův výběr respektuje. Předseda Sněmovny Jan Hamáček ocenil, že Zeman podle něj v několika případech přihlédl k návrhům obou komor Parlamentu.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: jsem rád, že bývalý člen jedné ze stran národní fronty a iniciátor nápadu vlády s komančema v r. 2006 je takový náhlý zapálený antikomunista.
    Víš co, někdo rozdává medaile svým kamarádům, někdo omilostňuje kamarády vrahy a zloděje.........
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID:

„Včera na Hradě se mi stýskalo po loňském ceremoniálu včetně fleecové bundičky nekonvenčního režiséra, to byla ještě buranská legrace. Ze včerejších orgií bolševické nestoudnosti, které vyvrcholily státním vyznamenáním pro soudruha Miroslava Tomana, z těch už šel mráz po zádech,“ uvedl ve čtvrtek první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek.
    „Koho Miloš Zeman vyznamená příště? Lubomíra Štrougala? Generála Lorence?“ přisadil si k rozhodnutí prezidenta Miloše Zemana ocenit právě Tomana očekávaný nástupce Karla Schwarzenberga v čele strany.

Příště Štrougal? Demontáž Listopadu. Pravici štve ocenění Tomana - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...u-pravici-stve-oceneni-tomana-p8v-/domaci.aspx?c=A151029_111256_domaci_kop
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vyznamenaného Nedvěda nadchla Síň slávy českého fotbalu | FAČR | FOTBAL.CZ
    https://facr.fotbal.cz/vyznamenaneho-nedveda-nadchla-sin-slavy-ceskeho-fotbalu/a1641

Ve středu jste na Pražském hradě přebral státní vyznamenání, co pro Vás taková pocta znamená?
    „Především to byl obrovský zážitek a to vyznamenání stavím úplně nejvýš z toho, jaké jsem kdy dostal – také nad Zlatý míč a všechny další trofeje… Být oceněn prezidentem mé vlasti je veliká čest. Do poslední chvíle jsem nevěděl, jestli vyznamenání dostanu. Pan prezident mně jenom při společné nedávné cestě do Číny říkal, že bych si 28. října měl vzít volno. To ale neznamená úplnou definitivu, nebyl jsem si do poslední chvíle jistý a o to hezčí pro mě všechno potom bylo. Vyznamenání si cením i proto, že respektuju pana prezidenta Zemana a ztotožňuju se s mnoha jeho názory. Třeba s těmi posledními, která se týkají uprchlíků. “

Silná káva. Snad se to nějak podaří ututlat nějakou dezinterpretací atd. Takhle by to, milý Pavle, nešlo! Čvančarovou a Vilhelmovou s dyckem na tebe!!!
    EL_MUNGO
    EL_MUNGO --- ---
    BUDDYX:
    jo s volebním pravem a pristupem k internetu se neuveritelne plytva. nemelo by se to rozdávat na potkani :D

https://www.facebook.com/bolsevici

BUDDYX
    BUDDYX --- ---
    CHORCHEOS: ja si to asi vezmu k srdci - posledni dobou totiz prolizam podobny skupiny a je to opravdu narez. mam strach, aby to na me nezanechalo nejaky nasledky :)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BUDDYX: No já nevím. Zrovna jsem čet rozhovor se Šmuclerem, jak je důležitý se soustředit na pozitivní věci, a hned dostanu takovou ránu. Tyhlety internety stejně každýho jen otravujou :)
    BUDDYX
    BUDDYX --- ---
    CHORCHEOS:
    joó, hlas lidu...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KOCOURMIKES: Pochybuju že by to- teda kromě nějakýho toho státního svátku na Miloše atd.- bylo horší :)

CHORCHEOS: Yes
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    predstavte si ze by mel vetsi moc - Treba jako asad nebo putin nebo obama, omg.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: Putna se navážel taky do Mlhy? Já myslel, že jen do tý bandy kolem Klause.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CHORCHEOS:
    Na každém šprochu....ovšem tak nějak taktně opomněl že se do něj zrovna Putna dávno předtím navážel co to dalo a tohle mě FAKT pobavilo:
    "zatímco to nejmenování má poměrně zásadní důsledky pro akademickou dráhu tří lidí.
    Jaké?
    Na všech školách souvisí ta hodnost se zařazením do nějaké tarifní třídy.."
    LOL
    takže jistě,formování vědního oboru,určitá specifická role..... ale hlavně ta škvára že ano
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    Zeman využívá spory s akademiky ke svému marketingu, části jeho voličů je to sympatické, říká rektor Bek
    http://domaci.ihned.cz/...iky-ke-svemu-marketingu-casti-jeho-volicu-je-to-sympaticke-rika-rektor-bek
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    To tady nesmi chybet:
    Vzkaz fanouška prezidentu Zemanovi
    http://www.youtube.com/watch?v=I6GoUX164DU
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    Úroveň zdejší diskuze je otřesná! Polepšete se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam