• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PAULMUADDIB: Tak třeba pro mne jo :-)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: ROFL, ty mluvis o alternativnich zdrojich?? :-D :-D :-D Pobavils :-D
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    PLANDAK: tys toho zářným příkladem. Se smiř!
    **a tyhle alternativní zdroje aka útočné zavirované stránky si strč víš kam.

**tak na to nesmíš zapomenout ....
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Tvoje tuseni je klasicky mimo a na tady si neco nastuduj. Jinak vas hojne pouzivany "argument"(cti totalni picovina) o tom ze kdo nema rad Zemana nezkousl jeho zvoleni uz neni ani usmevnej. To jste vazne tak mimo??? Odpovim si sam, jste....
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    PLANDAK: ... no ja nevim ktera cast naroda se nedokazala smirit s tim, ze je Milos i jejich prezident. Tusim vsak, ze jsou to prave priznivci Trautenberka, kteri nesnesou jiny nazor nez vlastni ... cokoli se vyrazne lisi je pak ruska propaganda.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PLANDAK: Milos je prosimte uplne mimo misu, ale tak ho chceme :))
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    KOCOURMIKES: Pockej co je prehnane? To ze sliboval ze bude sjednocovat narod misto toho ze by ho rozdeloval a nebo ze povazuje za vhodny vtip kecy o kalasnikovu? Jinak kdyz ho tak obhajujes, byl bys prosim tak laskavy a vysvetlil mi co je to ta "zahranicni politika prezidenta republiky" a od koho k ni ma mandat? Ptal jsem se Ovcacka a ten nedokazal odpovedet...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PLANDAK: to je prehnane trochu, zas tak vazne Milose lidi neberou, ale samozrejme podporuji ho.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Při svém zvolení se zapřísahal, že chce národ sjednocovat, nikoliv rozdělovat. Za pětadvacet let se žádnému domácímu politikovi nepodařilo lidi tak dokonale rozeštvat a stavět proti sobě se smrtelnou nenávistí. Ta paní učitelka, která se na blogu ptá, co má říkat svým studentům, když prezident veřejně lže, je vyděšená, že jí lidé vyhrožují smrtí.
    Ale to je dnes běžný slovník a móresy Zemanových příznivců. Příznivců člověka, který považuje za dobrý vtip, když veřejně prohlásí, že premiéra se lze zbavit kalašnikovem. Co to tady vlastně Zeman zavádí? A jak to, že ho nikdo z vlády a politiků nevolá k pořádku, vždyť žádný prezidentský systém tady přece nepanuje.

MACHALICKÁ: Zeman - prezident rozeštvávač. Poznáme, že se blíží malér? | Názory | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-zeman-prezident-rozestvavac-f0g-/nazory.aspx?c=A160406_224027_ln_nazory_sm
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MANFRED: Ta holka že je mladá? Vždyť jí je určitě přes třicet.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak na men místo obvyklý reklamy na vložky vybafnul povědomej dědula. Že by se povedlo Karla znovu nabludit?
    Kafe s Markétou (a Karlem) - YouTube
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLiD83AlngMPofKpY92fX-3R71qzUUQ4r7&nohtml5=False
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: #aletoviszejokdyztorikas
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: smajlíčku, nemáš odpověď a víš proč, ty arogantní hlupáčku? Protože lžeš. Diskusní berlička. Role zklamaného voliče Miloše je údernější než zklamanej zapšklej volič Karla.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PLANDAK: Jinak nechápu, proč když jsou všechna jména vyčerněna, není vyčerněno jméno Hitler :-).
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PLANDAK: Pardon, to měla být reakce na tvůj předchozí příspěvek PLANDAK:, nějak jsem se uťuk :-).
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Kdyby svet byl jednoduchej stejne jako tvoje mysleni, bylo by na svete krasne...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: počkej, máme tu dva kandidáty:

Zeman vs. Karel

Zeman, o kterém se šuškalo, že ho platí Lukoil, podpořil ho proruskej Klaus, provolával, že shodí Kalouskovu vládu, že rozhodně nebude ten, který bude jen úředníček na podpisy.
    vs.
    Karel, který reprezentuje tvůj názor (přinejmenším to, co je zde vidět na nyxu) téměř od A do Z.

Proč jsi zvolil nakonec Zemana? Jaký to mělo důvod, že sis z těchto dvou kandidátů vybral Zemana?
    Co ti vadilo na Karlovi?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Nevim o kom mluvis, ale hlas jsem mu bohuzel dal. Nedokazal jsem si totiz predstavit ze by nekdo dokazal dohenostovat prezidentsky urad na uroven nadrazniho bufetu...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: Plandáčku, a proč jsi vlastně volil Zemana? Proč jsi mu dal přednost před slušným noblesním pokračovatelem odkazu Václava Havla? Děkuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam