• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: No a tys mi psal, že lžu, protože Zeman Hermana vydíral a sám se k tomu přiznal.
    Takže summary: nepřiznal se nikdo, naopak od začátku tvrdí, že k žádnému vydírání nedošlo, a svědci to také potvrdili, je to tak?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    BIOBOID: a v čem přesně spočívá ta velká až přehnaná angažovanost pana Hermana? Zaznamenal jsem pouze, že Bradyho navrhl. A pak že zveřejnil informace o vydírání.

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KOCOURMIKES: To je důkaz o tom, že o něm Zeman uvažoval a pak to skrečnul, ne, že vyhrožoval Hermanovi...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ARCAK: Spíš je naivní proto, že si myslel, že ústní dohody se svými partnery ve Vládě se nemusí dodržovat... Jsem zvědav, jestli slabost Sobotky v kombinaci s jeho nyní nabytou image dobrosrdečného mučedníka, co se postavil samotné Číně a zlému Zemanovi, ho zachrání od odvolání z funkce...
    A osobně vidím velkou až přehnanou angažovanost pana Hermana ve věci udělení vyznamenání svému strýčkovi....
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    jo ještě je tu jedna Forejtova linie, když tvrdí, že nikoho z vyznamenaných telefonicky neinformoval, což popírají další lidi.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    BIOBOID: No tak dukaz ze to hovado Zeman udelal je prece ze volali z Hradu Bradymu ze dostane metal.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: Co jsem postřehl, tak Hrad drží dvě linie, jednu, že o to Hermana žádal, nicméně nemá to nic společného s Bradym a druhou, že Zeman nic takového nevyslovil.

Babiš: Zeman popřel souvislost neudělení vyznamenání s dalajlamou - Deník.cz
    http://www.denik.cz/...abis-zeman-poprel-souvislost-neudeleni-vyznamenani-s-dalajlamou-20161022.html

Ovčáček: Ministr Herman zásobuje média zkazkami. Ať jmenuje svědky, jestli se nebojí skandálu | Domácí zprávy
    http://zpravy.rozhlas.cz/...buje-media-zkazkami-at-jmenuje-svedky-jestli-se-neboji-skandalu--1662111
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: Já chápu, že Herman je podobné slovo jako Zeman, ale pokud je mi známo (a logika posloupnosti událostí to potvrzuje), tak Hrad dosud nic takového nepotvrdil, ba dokonce drží linii, že škrtnutí ze seznamu nemá s Dalajlámou nic společného.
    Máš někde odkaz? Asi mě to nějak minulo.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    BIOBOID: od Hermana jistě bylo naivní čekat, že ho ti dva podpoří, ale nebudeš se tady kvůlivtomu navážet do lidí, ne?
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: mně stačí, že to potvrdil sám Zeman, přestože Mládek tvrdí, že to neposlouchal a Ovčáček, že to poslouchal, ale že Zeman nic takového neřek.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: Já chápu, že obviňovat někoho ze lži je teď in, ale sleduješ trochu dění, ne?

http://echo24.cz/a/whjsS/mladek-a-tok-hermana-nepodrzeli-zemanova-slova-pry-neslyseli
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: Lžeš. Zeman je viněn z toho, že Hermana vydíral a následně to popřel, nikoliv z toho, že Herman způsobil "diplomatický požár".
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR: To dá víc, i když jistý nepoměr mezi počtem/způsobovaným hlukem tam je, navíc, i kdyby, nějaký to koryto to hodí a lidovec umí i z mála vyšmelit mnoho.
    Navíc lapá i antizemanovce, tam chemik a spol tvrdě zaváhali s křikem a nemaj vhodný příbuzný.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    MANFRED: elektorát s tiberskejma vlajkama dá s bídou 1,5% :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Ono je blbý, že se nedá ani pořádně volat po tom, přímou volbu prezidenta zrušit (ala Bureš a senát) a namísto parametrům správného voliče nevyhovující lůze etc. strčit volbu zpátky stranám v parlamentu, ať to zkšeftujou, protože parametrům správného voliče nevyhovující lůza tam nenavolila ty správný strany.
    Těžký je život elit národa.

BIOBOID: Snaha černoprdelníků polapat elektorát s tiberskejma vlajkama plus "elity" etc. je pravda promyšlenější než poskakování Mirka s fanglí u hradu, má sice nějaký ty mouchy, ale stejně je to na naše poměry dost dobrý, protože fakt je, že někam se voliči stran který propadají, podít musí. Pár koryt by to hodit mohlo, když se na to do voleb nezapomene, což se ale v rámci uřvanismu nestane (navíc časem do voleb se ty příběhy očešou o ony mouchy, zmohutní a zheroizují).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Daniel Herman (Twitter)@DanielDherman
    30.října 2016 v 12:20, příspěvek archivován: 30.října 2016 v 12:24
    Nikdy jsem nikomu neslíbil, že se nesetkám s dalajlámou. Naopak jsem řekl, že takový požadavek je v rozporu s mým svědomím a odmítám jej.

A koukám, že začínáme slovíčkařit a vyhýbat se slovu "oficiálně"....
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    OK, takže rekap:

Členové vlády se 2 roky zpátky sešli, mluvili o partnerské dohodě ČR a Číny, co je ok a co nok.
    Ok - nescházet se s Dalajlámou ofiko
    Nok - scházet se s Dalajlámou ofiko
    Herman údajně akceptoval. Kdyby ne, tak pravděpodobně ministrem kultury není.

Herman se s Dalajlámou sešel ofiko, porušil hrubým způsobem nejen vládní dohodu (imho neofiko se s Dalajlámou schází i Obama), ale způsobil vážný diplomatický požár, který začal hasit ministr zahraničí Zaorálek tím, že inicioval prohlášení 4.

Hlavní viník: ZEMAN!!!!

PS: Svědci Ťok a Mládek údajné Mlhovo vydírání pana ministra kultury (zatím ještě) Hermana na ambasádě v SK popřeli.

A jdu mrknout, s kým se potká strýček Brady u pražské brány, až ji půjde odemknout svým slavnostním klíčem, darovaným paní primátorkou Krnáčovou......

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Horáček na Hrad? Až pokvetou hrábě – D-FENS Weblog
    http://dfens-cz.com/horacek-na-hrad-az-pokvetou-hrabe/
    :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BIOBOID: Jen nevím, budou-li též stejně zábavní či budou-li bojovat s silami temna se stejným nasazením.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MANFRED: Taková újma to nebude.
    Namísto nich přijdou syrští lékaři, iráčtí vědci a libyijští učitelé...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam