• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    DIVER: tak to je dobrý, já jsem se bál, aby to nebyla tahle ženská:

„Pane prezidente, mám obavy z pražského Majdanu. Proto vás za sebe a mnoho mých známým prosím: kandidujte znovu,“ prohlásila jedna z účastnic mítinku.
    DIVER
    DIVER --- ---
    CHORCHEOS: nesmí nosit batoh, PET lahev, být homosexalistický, ekologista a nesmí jíst francouzský sýry. co si jen tak na první dobrou vybavuju... :)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LONESTAR: docela by mě zajímalo, koho myslí Jakl tím "normálním českým člověkem", jestli to má být třeba ten normalizační ideál venkovského člověka se zdravým selským rozumem nebo koho?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Na dotaz jednoho z obyvatel Orlové, proč neudělil vyznamenání Jiřímu Bradymu, prezident odpověděl: „Odpověď je velmi prostá. Neudělil jsem státní vyznamenání panu Bradymu ze stejných důvodů, proč mu je neudělil přede mnou ani Václav Havel, ani Václav Klaus.“
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Kašli na to. To asi není jenom ve vedení.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COWBOY: co?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Přešlapni si stojíš si na vedení
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: A tim myslíš co konkrétně?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COWBOY: Ktery hlasa Ovcacek, potazmo Zeman.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COWBOY: Forejt nepopřel, že Bradymu do Kanady volal.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Které?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Forejt někde někdy tvrdil, že mu nevolal?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COWBOY: nepravdy :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NE7RA: Které lži?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Telefonát chce doložit výpisem hovorů
    „Chtěl bych vzkázat panu Forejtovi a panu Ovčáčkovi, aby mluvili pravdu,“ řekl Brady Právu před odletem. Uvedl také, že za několik dní bude mít výpis hovorů od kanadské telefonní společnosti, z nějž se ukáže, že s Forejtem skutečně hovořil. Forejt nepopřel, že Bradymu do Kanady volal.

https://www.novinky.cz/domaci/419226-mluvte-pravdu-vzkazal-brady-pred-odletem-hradu.html

Takze mu Forejt volal - nevolal? :) asi ze dostane-nedostane vyznamenani :D
    TRIGEREG
    TRIGEREG --- ---
    BIOBOID: Andrle mě překvapil...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BIOBOID: vzhledem k tomu, ze duveryhodnost pana Zemana se v poslednich letech jeho aktivni cinnosti v politice pohybuje v cervenych cislech - si myslim, ze se i na tuto 'kauzu', muzeme aplikovat Occamovu britvu :) ale samozrejme ti nebudu branit v jeho obhajobe, jenom si davej pozor, abys nepapouskoval lzi .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam