• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BIOBOID: On je na to stejně moc slušnej. Slušný nefrečej. Muj favorit na poražení Miloše by byl fakt Čunek, jeho čunkodomky mu přidávaj +25 na popularity a je to fikanej hajzl. Navíc na nějakou dobu zmizel z médií, což je osvědčený, vypadal by jako navrátivší se geroj, co to zachrání.

BIOBOID: Znám nejednoho, který připravila o všechno ženská, přesto bych ženský nezavrhoval :-)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    BIOBOID: ach .o) ..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ATOMIKS: jo, tys tam fakt necítil tu nadsázku?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COWBOY: Ani ne
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PLANDAK: A máš to takhle často? Že nerozlišuješ?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COWBOY: Je sry to byl mikes. Nejak vas dva nerozlisuji...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PLANDAK: Já tady něco naznačuji? Já jsem někdy tvrdil, že Havel nařídil humanitární bombardování?
    Nemáš nějaký zásadnější problém s vnímáním psaného textu?
    Jenom jsem si dovolil tvrdit, že sázení je prostě taky hazard.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COWBOY: sazeni muzes ovlivnit vedomostmi o danem sportu coz u automatu a rulety nejde(vynechame technicke nabourani daneho stroje). Ano je to take hazard, ale to co naznacujes ty tzv. "mackace" co prohrajou vyplatu, vyplatu svoji zeny a davky na deti jsou vetsinove uzivatele automatu. Ale v pohode, Horacek neni ani muj kandidat jen nemam rad takovy to tvoje zjednodusovani a mluveni polopravd stylem pravdolaskar Havel prikazal humanitarni bombardovani a podobne. Jinak se nenech rusit
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    BIOBOID: na slabosti a hlouposti ostatních tu vydělává kde kdo. Horáček provozuje sázkovou kancelář, ne bezduchý automaty? (nevím, to je otázka) (já že v takový sázkový kanceláři, kde se sází na sport a výsledek voleb, je větší pravděpodobnost výhry než třeba v kdysi státem provozované Sportce) (krom faktu, že lidi evidentně rádi sází, takže omezování nechronických případů je jak kdyby to pocházelo od nikým nevolené EU)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PLANDAK: Můžeš vysvětlit ten zásadní rozdíl? Sázení je prostě taky hazard.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MANFRED: já znám dva lidi, co přišli sázením o barák, ale na léčení nešli, jen dostali rozum... Nevadí, PK Horáčka stejně odepsala, bavme se o nějakém jiném, perspektivním kandidátovi...
    PRAVDA
    PRAVDA --- ---
    KOCOURMIKES: Halík je psychopat.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    KOCOURMIKES: Clovek ktereho hledas se jmenuje Valenta :) sazeni a hazard jsou celkem odlisne veci
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MANFRED: proto je to zakernejsi ruleta ne, si to kdyztak vygoogli. nemluve o tom ze vydelavat na blbosti je u kandidáta na prezidenta priznacne. Stokrat radeji Halika nez takového člověka.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KOCOURMIKES: Příčinou ale není to, že existuje možnost hrát a někdo ji poskytuje, ale jejich blbost.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MANFRED: jo a projedou na tom uspory na ucte. a nekteri si i pujcuji.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KOCOURMIKES: Do který člověk hupne svobodně. Navíc mluvíme o Fortuně, ne o automatu v hospodě, znám hromadu lidí, co tam sázej, žádnýho závislýho.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MANFRED: gambling je nemoc.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BIOBOID: Myslim, že spíš na blbosti. Dost záslužná činnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam