• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    KYN: .ja navrhuji aby v ramci fair-play nejdrive uvhazeci ubehli 1500m a ten ktery to prezije muze klidne sedet na zidli...
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    KYN: morální flexibilita fpraxi

KYN
    KYN --- ---
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    OTAVA: ted teda neni uplne jasne, na co si vlastne stezujes. Z tveho usklebku jsem vyrozumel, ze ruske a cinske investice jsou "zavadne" a tudiz ze ty francouzske ci nemecke jsou tedy mnohem lepsi. ... a misto solidni odpovedi dostavam informaci, ze vlastne jakekoli jsou spatne .... oh wait, tak na co si vlastne stezujes?
    DUB
    DUB --- ---
    LINKOS: navic je tam ten bonus ve forme toho ze cesky podnikatele co jezdej se Zemanem se pak stavaj cleny jeho spolku pratel MZ a musej se podilet na kampani, ten zmrd to ma hezky vymysleny
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    OTAVA: po revoluci ji to urcite hodne pomohlo, ted skodovka naopak tahne vw. Spousta veci co skodovka vymysli si berou vw. Navic skodovka jim nevydlava zrovna malo,snad by mela byt nejziskovejsi z konvernu... Ale tak to byva u podrizenych firem...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    OTAVA: to je vtipne, presne tim,ze tu kde co patri cizincum a ze to je spatne mi argumentoval muj soused proc bude volit Zemana. Ze prej se musi tomu udelat pritrz a je potreba aby to zase patrilo nasim.
    Fakt mi podlezani cinanum aby sem cpaly penize k tomudle nejak nevede... Nebo jsem neco prehledl?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tehdy bylyl danove ulevy tak velke ze za to investor postavil celou fabriku a zustalo mu na nekolik let provozu ( a nestalo ho to anu korunu)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem mily Watsone, montovny sem natahal kdo ? Milos Zeman se svymi slavnymi investicnimi pobidkami.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Jsem si jisty ze Skodovka bez nemekeho kapitalu a know how byla tak uspesny podnik jako dnes.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Aha, takze Zeman nam to vsechno vrati? :D
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    OTAVA: presne! Mnohem lepsi je nechat tady skoupit frantiky vodu, skopcakum dat jedinou automobilku, frantiky nechat montovat u Kolina a pak s vykriky o zlem rusku koukat, jak na zapad odteka 300.000.000.000 rocne
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TAMARIX: já bych taky volil Habsburky, to byla doba, než jsi se nadal chcipal jsi na frontě s dalšíma tisícovkama lidi, doma vyvarovali polívky z bot a na nějaký volby jsi neměl vůbec myšlenky :)

nebo vlada napichovace, prostě akorát lístek celej od krve, nebo hraběnku bathoryovou, to stačilo aby ta krev byla panenská...nebo... nebo...

:)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    TAMARIX: prezident ma hlavne pozici reprezentativni. Vzpomin si pred peti lety se lide ze zahranici zkutecne ptali jestli se u nas nenajde nekdo jiny, ze takovy alkoholem poznamenany,zahorkly stary dedek a to se jeste nepredvedl u korunovacnich klenotu,lezenim putinovy a cinanum do zadku,to vse prislo az pozdeji...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    OTAVA: Nezbývá než závidět jak v tom máš jasno!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Proc porad volit mensi zlo? Kdyz zlo, tak jedine to plnotucne!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TAMARIX: Jedine spravne reseni je zvolit Zemana na plnych 5 let a pripravit se na tsunami ruskych a cinskych investic v CR !
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Pořád nějak nevím s těma volbama - nechce se mi volit menší zlo, Drahoš je mi jen o něco víc sympatičtější než Fischer "Želé" blahé paměti. Brr.. Máme v rodině monarchisty, kteří volby řeší tak, že do urny vhodí vlastní lístek s tím, že je pro ně přijatelný jen zástupce Habsburků. Říkám si, jestli to neudělat podobně, aby svědomí neřvalo.. Další možností by paradoxně mohlo být volit Zemana s tím, že "do švestek beztak nevydrží" a pak bude šance volit někoho příčetnějšího.. Nebo bych mohla dát na doporučení mně přijatelných kandidátů, kteří podporují Drahoše, takže tak vlastně nepřímo půjdu s nima. Tyjo, fakt nevím.. :-( Možná ještě mrknu na nějakou tu diskusi Zeman - Drahoš, jestli Drahoš přesvědčí..
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KYN: GOD is sad....
    KYN
    KYN --- ---
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Rusaci tahnete do prdele...jako by nestacilo ze je jich plna praha
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: jasne,ta tvoje je bezchybna. Ty jsi taky Putinova devka? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam