• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    PAD: a zkusil si jít s timhle za nákym arogantnim člověkem? Řekni mu, že neni arogantní blbec, protože je arogantní blbec, ale protože ostatní lidi jsou arogantní taky a že my už arogantní nebudem. Pošle tě doprdele a řekně ti, že seš zasranej sluníčkář a jestli náhodou nejseš taky ten zkurvenej vítač.
    Prostě já chápu, že lidi hledaj pořád něco pozitivního, ale nejsou to první volby kdy se ukázalo jak "chytrá" je většina národa a nehneš s nima ani stádem volů, sám jsem to zkoušel pár let s kolegou v práci. Je nezajímá pravda a argumenty a důkazy. Jak se pak můžeš s takovym člověkem bavit civilizovaně a respektovat ho.
    Takže hledat vinu vtom "našem" táboře je zbytečný, protože ikdyby tam nebyla, ten druhej tábor to nijak neovlivní a budou volit zemany a babiše a hotovo.
    Ono je to po každejch volbách stejný, všichni řikaj jak musíme tolerantně a slušně vysvětlovat, proč byla volba těch druhejch špatná a v dalších volbách to pak dopadne opačně. Ale realita je taková, že tu máš většinu co hlasuje klidně proti svejm zájmům a nikdo s nima nehne. Je to většina co slyší přesně na tyhle manipulace a ohejbání reality a čim víc jim budeš vysvětlovat jak to je ve skutečnosti, tim víc se budou utvrzovat ve svejch bludech. Prostě neřešitelná situace.
    Abych ale nebyl takovej pesimista, tak drahošovo výsledek mě překvapil a že to byl rozdíl jenom 150k lidí, to určitou naději dává. Ale já čekal, že zeman v první volbě nedostane víc jak dostal topolánek, tak nechci zas podléhat planejm nadějím.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    PAD: jojo...je to tak :/
    PAD
    PAD --- ---
    SEOMAN: zemana fakt nevolim, ale tohle je presne ten typ agitace, ktery mu nahani hlasy. myslim si, ze problem je arogance na OBOU stranach tabora, jak u zemana, tak u jeho nevolicu. cesi proste obecne jsou casto arogantni (dusledkem je treba i silene chovani lidi za volantem). az se naucime respektovat jeden druheho a mluvit spolu civilizovane, tak mame sanci na slusnou demokracii. do te doby to bude porad stejne, nebo horsi.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    Pražská kavárna má evidentně dlouhá chapadla, dosahují až do redakce The Washington Post.
    The Czech election says more about the state of Western democracy than we’d like to admit - The Washington Post
    https://www.washingtonpost.com/...f-western-democracy-than-wed-like-to-admit/?utm_term=.104058486789
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Zeman na Hrad nepatří!!! - ZDRAVICA
    https://www.youtube.com/watch?v=oSSoOlH1ZLM
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    SEOMAN: prave jsem v praze a piju kavu, takze asi to jsem ja, a zticha asi fakt taky nebudu
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    písnička pro Miloše
    Yesterday - Roy Clark
    https://www.youtube.com/watch?v=NEY4LxORCeo
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    DAJVEX: ten klaus to je neco prisernyho...at tahne do ruska pruzinskij
    sice nevim co to je prazska kavarna ale hubu drzet fakt nebudu
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DAJVEX: jak se ty pi****** placaj vesele po zadech... No kluci z prognostaku vzdy vedeli jak prosadit svou...
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    'Pražská kavárna bude muset zavřít ústa. Shut up.' Podívejte se na setkání prezidentů Klause a Zemana | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...aus-jiri-drahos-prezidentske-volby-2018-prezidentska-debata_1801281345_hm
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    LINKOS: pac byl uz pod parou. Mel i zrudlou tvar.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    NA_PYCZU: kdyz domluvil po zvoleni,tak jsem mel pocit,ze bude do tydne. Docela to rozdychaval,se nedivim,ze hymnu musel predspivat Hulka
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KOCOURMIKES: s ohledem na to, že ještě tentýž den pokračovali v aroganci moci (ignorování novinářů, napadání novinářů atd.), tak se zdá být jasné, kterou možnost si Zeman a co zvolili.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    NA_PYCZU: hlavne prosimte necaruj
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    UNDERWORLD: Do roka bude pohreb...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    BDOWN: pisou petice na fb...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Jsou dvě možnosti, prezident teprve teď popustí uzdu svým předstávám, nebo si řekne naopak, už jsem zvolený, už se nemusím chovat jako populista a bude umírněný, tak jak to slibuje, říká bývalý předseda Senátu Petr Pithart.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    UNDERWORLD: narod ma co si zaslouzi
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    veprovy koleno tam bude dalsich pet let. gratulace
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    ty snad nechápeš demokracii nebo co, dostal víc o 150k hlasů, takže měl ve všem pravdu a nikdy nelhal, takhle se ukázalo, že i babiš je čistej a celý je to kalouskovo účelovka, protože dostal 30% ve volbách...... takže shut up
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Fakt uroven....uz vidim Drahose jak rika... Tak vazeni burani, zavrete huby, shut up
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam