• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    GORG
    GORG --- ---
    CHORCHEOS: já jsem to taky viděl bez těch vysvětlivek... teď tam jsou, divné....
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LINKOS: aha, to vysvětlení tam krom těch barviček ovšem je, všechno je to tak jak to máš rád. Tak se měj.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LINKOS: ne, to já si neuvědomuji, tak povídej...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    jinak uvedomujete si,ze nebyt Syrske valky,suchu a nasledne migracni krizy zeman by se nejspis mohl rozloucit s druhym obdobim... Byl ty to ten opilecky buran,co se ozral u korunovacnich klenotu,urazil kde koho, pral smrt abstinentum a vegetarianum, se svou oveckou marne hledal jakysi clanek, lezl do zadku cinanum, byl zprostej v radiu,cim se pak vsichni bali pustit ho v primem prenosu...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    CHORCHEOS: nejsem barvoslepi,jen je fajn kdyz je tam krom ruzne barevnych zemi i nejake vysvetleni,ja tam mam jen cerny ctverecek bez popisu. Jinak ratingove hodnoceni zemi,bank atd. nebudu radeji komentovat...
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GORG: vskutku relativně, proto Drahoš získal v zahraničí cca 85%
    GORG
    GORG --- ---
    PAD: Je to alespon, co jsem videl po internetech. Cisla k tomu nereknu, ale zrejme nejak vyhovuje podobne pulce populace jako tady v ČR ve vecech, ktery Zeman resi. Za tu "rebelii", co tu V4 predvadi.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LINKOS: Jedná se o ratingové hodnocení zemí agentury Standard & Poor's, pokud jsi barvoslepý, pak se ti omlouvám.
    PAD
    PAD --- ---
    GORG: to je zajimave! s kym jsi tak mluvil? kde to bylo? ja se s tim nesetkal, ale je fakt, ze kdyz uz jsem se o ceske politice s nekym bavil, tak si porad myslel/a, ze u nas je prezidentem havel ...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    CHORCHEOS: vidim jen barvicky a cerne pole...
    GORG
    GORG --- ---
    SEOMAN: No zajimavy ale je, jak mezi lidmi je Zeman v zahranici relativne popularni. Samozrejme jde o ty, kteri nemaji nadsenecke postoje z nucene imigrace apod. Podobne kolem kritiky EU. Ti nam ho zavidi resp. celou V4 a jeji postoje v tomhle smeru.
    Podobne tomu bylo s Klausem.
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    LINKOS: Rating je posouzení, je-li v tom daném státu dostatečně důvěryhodné prostředí pro investice a je-li stát schopen dostát svým závazkům. Odráží se v tom stav ekonomiky.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Podle svědků servírka u baru poté prohlašovala, že volila Miloše Zemana (73) a je rasistka.
    Zdroj: http://www.extra.cz/...rasisticky-utok-na-studenta-v-brnenske-hospode-chcipni-tady-rekla-mu-servirka

Ze mne to neprekvapuje....
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    SEOMAN: jestli pro něj nemají vyšší prioritu jiné zájmy než ty Agrofertu, což se u takovýho člověka může snadno stát.
    SPECTATOR
    SPECTATOR --- ---
    V77: Lidi už rezignovali. Politika je dnes synonymem korupce. Optimismus vyprchal. Zloděj jako zloděj.
    SPECTATOR
    SPECTATOR --- ---
    SEOMAN: ČR jako takové nikoho nezajímá, ale součást alternativní mocenského bloku možná. Vyšehradská čtyřka + Rakousko. Uvidíme po Brexitu
    V77
    V77 --- ---
    SEOMAN: Mr B se uci jak edotace prevest na ceskeho poplatnika - viz Hnizdo. Pardon za ot.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    SPECTATOR: Zeman mozna neni pro vystoupeni, ale z EU se z nim nikdo nebavi....proto se na oslave jeho vitezstvi mluvilo rusky a letaly pesti.
    No jeste muzem byt radi ze soudruh Babis doji dotace a tak je vystupovat proti jeho zajmu
    GORG
    GORG --- ---
    SPECTATOR: Klimatičtí uprchlíci být můžou. Stejně jako pokud by se zvedla hladina oceánu případná nutnost opustit pobřeží.
    Nevím, do jaké míry je klimatický uprchlictví aktuální, ale i kdyby nebylo nutné k řešení situace, tak bude nabízeno.
    SPECTATOR
    SPECTATOR --- ---
    Myslím, že nikdo reálně neuvažuje o vystoupení z EU a už vůbec ne Miloš Zeman, ale pokud budou lidi hodně řvát, vítězit nacionální strany, je zde šance na určitou obrodu Evropský Unie. Podotýkám malá. Jen tak mimochodem, co říkáte na klimatické uprchlíky? Není to hoax?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam