• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    BIOBOID: je to drzá lež.......zeptám se BIS, jestli to neni pravda.
    Vtipný natom je, že lidi si myslej, že zeman je nákej velezrádce, kterej je součástí nákejch tajnejch dohod s ruskem a čínou, přitom je to jenom patolízalskej vlezdoprdelovskej kokot obklopenej samejma zmrdama, který si s nim hrajou jak s loutkou. Chová se jak kdyby ho platilo Rusko a Čína a má z toho (on osobně) úplný hovno...........to abych to řekl tak nák slušně :)
    Ale tak dobrá zpráva je, že ikdyž je to lidská troska, tak se odmítá léčit a řešit to, že přímo hnije před očima. Dík za ní.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Zeman se cítí zdráv a na infúze nechodí, úvahám o velezradě se směje - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/milos-zeman-prezident-06i-/domaci.aspx?c=A180327_144912_domaci_jn

„Byl jsem to i já, kdo označil ruské obvinění za drzou lež. A budu jen rád, když budou pochybnosti odstraněny,“ řekl Miloš Zeman v úterý přímém přenosu rozhovoru pro web blesk.cz.

„Nevěřím ruským obviněním. Ale vždy je lepší, když budeme mít od BIS informaci, že je tato pomluva nepravdivá, než abychom žili v přesvědčení, že na ní něco je. Proto jsem to raději nechal prověřit, abychom všichni měli klidné spaní. Šéf BIS Koudelka mě ujistil, že tuto zprávu zpracují do jednoho měsíce,“ dodal Zeman.

Ale právě kvůli tomu, že pověřil BIS pátráním po novičoku, uvažuje hnutí STAN o nařčení Zemana z velezrady. Tato zmínka však prezidenta v přímém přenosu naprosto rozesmála. „Reagovat na nějaké pětiprocentní hysteriky? To po mě opravdu nechtějte,“ rýpl si do výsledku STAN v posledních volbách.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIS: nemáme ani podezření, že by se v ČR nějaký novičok za posledních 25 let vyskytoval.

Miloš Zeman: pověřil jsem BIS, která potvrdila, že se Novičok na našem území nenacházel, natož vyráběl

Rusko: omlouváme se ČR bla bla bla

Seoman: ne ne ne ne ne ne a ne!!!!!!!! Ruskej agent!!!!!
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Hledac neexistujicih veci Zeman :D
    Mohl by zacit u clanku....

Zeman pověřil BIS pátráním po novičoku v Česku – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/467396-zeman-poveril-bis-patranim-po-novicoku-v-cesku.html
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Hlava tohoto státu posílá Putinovi gratulační dopis a zve ho sem,“
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    A rusacek zemanek muze jenom koukat
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Driv v ty politice slo o to zda bude rovna dan nebo progresivni....dneska kolik toho babis ovladne a jak moc si z republiky udela svoji firmu
    zeman s kokutkem okamurkou uz tomu zoufalstvi jenom nasazuje korunu
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Po volbách mi moje matka poslala esemesku: "No co, čas hraje pro nás" :-)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    No pravda je, ze na bliti mi je hlavne z toho jeho okoli, to je strasnej odpad
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SEOMAN: jako že je starej, to souhlasím, ale zas některé ty fotky (třeba třetí) maj neúměrně nahoněnej kontrast, aby se zdůraznily všechny ty vrásky a stařecké skrvny.
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    SEOMAN: v pripade umrti prezidenta prebira do konce volebniho obdobi jeho pravomoci premier, nevim ale jak by se to resilo s premierem bez duvery
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Co tam sou ty fotky tak tam vypada ze budou brzo novy volby
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    SEOMAN: hele,me spise "pobavilo" zmizeni toho jeho poradce z ciny,jak asi po trech tydnech jela delegace zjistit co se vlastne deje a tezko rict jestli vubec neco zjistili,to vysvetleni bylo takove nevysvetlijici... Asi se Zemanovy malounko vymstilo to pohrdani lidskymi pravy a narokem na vubec nejaky proces,pac to vypada ze ho po orwelovsku proste zavreli nekam na ministerstvo lasky a tam mu pestmi vstepuji lasku ke strane...
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Ta komedie s tou cinou to vam jako prijde normalni ? Dela svuj soukromej byznys s cinou a drzkuje ze si okamura dovolil hlasovat aby mel zmrd mynar proverku
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Zmrd debil kreten curak idiot
    Zemana přestává bavit „nevděčná“ SPD. Naštvaly ho hlasy proti Mynářovi - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...clav-klaus-inaugurace-projev-i1x-/domaci.aspx?c=A180321_170906_domaci_fer
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    V kauze MUS jsem čekal podporu Miloše Zemana, říká někdejší uhlobaron Koláček | E15.cz
    http://media.e15.cz/...-mus-jsem-cekal-podporu-milose-zemana-rika-nekdejsi-uhlobaron-kolacek-1344243
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    tyjo ta posledni velka demoska na Staromaku byla kvuli tomu stryckovi Hermana co byl v koncetraku a Dalajlamovi ?
    DAJVEX
    DAJVEX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam