úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MIGHT
reference:
+4
nabízím
Hledám: Odbornice na inteligentní uklízení
type: brigade-work / one-time job
Ahoj, v rámci svého života se pouštím do další fáze vyklízení a zbavování se věcí na cestě k většímu minimalistmu. Hledám někoho, kdo by mi pomohl (hledám spíše dívku s citem pro efektivní vyklízení, než kluka siláka) - těch věcí nění tolik a nejsou nijak těžké.
Příklad: věci: (elektronika, lyže, helma, oblek, nádobí, dekorace ...)
a.) přebrat věci a probrat zda-li jsou mi k něčemu či jsou funkční - nepotřebné vyhodit (ideálně zajistit někoho na odvoz těchto věcí)
b.) věci, které mají hodnotu si vzít k sobě a prodat na aukro.cz nebo kdekoliv (s tím, že si budeme dělit prodejní cenu 50-50) - vy zajištujete jejich odvoz / pokud se neprodají řešíme co dále
c.) věci, které nemají prodejní hodnotu nebo je tak malá, že to nedává smysl se pokus věnovat potřebným
Odměna hodinová jest 250 Kč / hod + provize z prodeje (neplatím hodinovou sazbu za prodávání věcí) k tomu možné proplatit další potřebné náklady, které vymyslíme (odvozy etc.).
Zajímá mě dlouhodobější spolupráce a proaktivní přístup (návrh plánu jak na to, poradit co jak - nečekat, že budu dávat přesné zadání) - moje představa je postupné odbavování o víkendech, pracovních dnech, kdy se dohodneme s časem. Celková dotace je v desítkách hodin.
Pokud bude vše ok a povede se vše odbavit efektivně rád proplatím succes fee v řádu několika dalších tisíc.
Místo výkonu: Praha 6
Proč zrovna vy mi pište prosím pošty.
MIGHT
---
---
14:01:16 28.9.2015
OOHN
: diky za tip, uz mam docteno - proto davam taky tento inzerat :)
OOHN
---
---
13:15:40 28.9.2015
Navrhuji pročíst tuto knihu:
http://www.amazon.com/The-Life-Changing-Magic-Tidying-Decluttering/dp/1607747308
BARBORA_B
---
---
15:31:27 26.9.2015
:)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam