• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_STEAM Powered Traders ☺ [sbíráme pokemony a €ura a honíme si u toho parní levely]
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    SHARINGAN: Nevim, zkoušet to nebudu :) Budete někdo něco kupovat? Pak dejte vědět.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    WIN_KLO: skončilo ? ještě ale stejně furt padaj za nákupy ne ?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    Tak nám skončilo hlasování za kartičky... Jak se bude chovat trh? Anyone?
    MICA
    MICA --- ---
    Nechtěl by někdo Team Fortress klíče za 35 Kč? Ještě mi jich pár zbylo
    MICA
    MICA --- ---
    Neví někdo o nějakém skriptu pro hromadný nákup karet, nebo si budu muset něco sám napsat?
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHARINGAN: sakra, cekal sem konecne prodavani her a ono tohle..ale asi neni divu, uz se jim to trochu vymyka z rukou imo, zkousel jsem vcera dispenser.tf a velmi pohodlne i pro bfu..tedy tak..
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: taky uz jich mam 10 pripravenejch, tak jsem zvedav .. :o)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    to je hezká vánoční zpráva :))

Steam Allows Publishers To Disable Cross-Region Gifting | Rock, Paper, Shotgun
    http://www.rockpapershotgun.com/2013/12/23/steam-allows-publishers-to-disable-cross-region-gifting/
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    tak jsem otevrel 42 boosterpacku..a 3 foily, to neni tak strasny..

also fopper uz ma level 105 na tech sneznych badges, zajimave..
    Steam Community :: Steam Badges :: Holiday Sale 2013
    http://steamcommunity.com/id/fopper/gamecards/267420/
    MICA
    MICA --- ---
    TOMAS3333: Množství lidí se skriptama :))
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    MICA: co sa zmenilo?
    MICA
    MICA --- ---
    NECROMAN: Skript na to už dneska fakt nestačí :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SHASHA_KRASTY: pokud nekdo vydelal spekulovanim na Steamu stovky €, tak si ted bude moci velmi snadno navysit Steam level. Staci nejakym skriptem kupovat karticky po 0.03€ a craftit :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NECROMAN: tahle badge nema level cap - takze teoreticky muzes mit i vic jak 100 (ted jsem koukal na lidi se steam levelem vic jak 200 a jeden z nich ma tuhle badge na 76tym ... sileny :o)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    WIN_KLO: ke konci to bude hodne zajimave, tipuji peak hodne nahoru - zakladni badge ma snad 100 levelu - 1000 karticek!, foil 20? levelu - 200 karticek, momentalne po 2€, ale jak se bude blizit konec, kazdy se toho bude chtit zbavit za jakoukoliv cenu
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MICHIGAN: podle me bude vic lidi se toho chtit zbavit nez tech, co budou chtit nahonit levely ... takze ceny pujdou imho dolu
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    WIN_KLO: podle me bude vzdycky vic lidi, kteri se toho budou chtit zbavit nebo aspon doufam, taky si ten jejich nakup nechavam az na konec.
    btw - z crafteni summer badges padaj ty globy taky? :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: chichichiii ... tohle chci .... cosi blijici duhu je slusnej LOL :o)))

WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    NECROMAN: No a ja se trochu z toho důvodu bojim, že to vyletí ke konci nahoru, protože lidi si za jakoukoliv cenu (některý lidi) budou chtít udělat badge, na kterej třeba zapomněli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam