• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FESAKFLOYDDementogenní psychofarmaka a metabolické jedy
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KOCOURMIKES: protože je to špatně položená otázka. nejsou jen dvě možnosti.
    protože neuroleptik je mnoho druhů.
    a toto v podstatě žádná nedělají. dělala to neuroleptika ranných generací, která se už (aspoň u nás) nepoužívají.
    proto se na tu otázku nedá odpovědět. je to totiž ukázková ukázka demagogie.

KOCOURMIKES: souhra působení léků a postupu nemoci.

jinak já ty léky neobhajuju. osobně bych to užíval, jen kdybych musel (léčebna, hrození odebrání důchodu, kdybych se o sebe nebyl jinak schopen schopen postarat, kdybych uz po nekolika atakach nemel silu cokoli zkouset a chtel zit aspon trochu kvalitni zivot, kdybych, nedej Boze, byl materialista..).

z myho soucasnyho pohledu jsou psychofarmaka pri kratkodobem nasazeni jako berle, či sádra, při
    dlouhodobém jako protéza či vozík.
    takže tvoje litanie jsou pro mě stejně inteligentní a slepé, postrádající jakékoli jemnější rozlišování,
    jako bys každému, kdo přišel o nohu nutil, že používáním vozíku zakrní, ať skáče po jedné nebo se
    naučí elegentně plazit.

tobě vlastně ani neodepisuju, dialog s tebou jsem nezažil. ale je to diskuse, tak třeba někdo naváže..a ty do toho můžeš výskat a mlít a opakovat se.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Mikesi, ty jsi dosud nepochopil, ze aby ti to tlaceni informaci do hlav druhych lidi proslo, musi byt tvuj text alespon trochu strukturovany a ctivy! ;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KOCOURMIKES: mnoho léčebných procesů má takové poněkud nezvyklé efekty. Ale není spíš problém v nás, že to co je nezvyklé, považujeme za fujky? Osobně mě to děsí asi tak jak člověk v lázních pokrytý nevábně vonícím bahnem. (Kterej si za to bahno i občas platí, ale je to furt bahno žeáno)

A teďka neřeším to, že jsou psychofarmaka co vyvolávají nabírání na váze, to je věc co přímo pacienta ohrožuje, a reakce okolí s tím nic moc neudělá. Řeším je ty vyplazené jazyky, neřeším pocity jako sucho v ústech nebo tak.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    kontrolni otazka cislo 2: Model progresivni ztraty sede mozkove hmoty - dela tohle z pacientova mozku schizofrenie nebo neuroleptika ?

KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    AIM_FREEMAN: neodpovedels na kontrolni otazku
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    furt dokola.
    to sem můžu dát tlustýho týpka a ptát se jestli to udělal olanzapin nebo pivo.
    bude to asi tak relevantní
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    takze kontrolni otazka: dela tohle z pacientu schizofrenie nebo neuroleptika ?

AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KOCOURMIKES: mikeš, ty seš taky trochu dementogenní už. fakt, mam z tebe trvalý následky;). mj. trvalou netoleranci fanatismu jakéhokoli druhu u sebe i v mém okolí.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KOCOURMIKES: Víš že mě to ani nějak nezajímá.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PETGRIDUS: jsou dementogenni. podivej se co je to tardivni dyskineze
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KOCOURMIKES: Ty si hroznej debil, když tohle napíšeš.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KOCOURMIKES: to ze to reknes cesky neni rozdil. nejsme pratele, nezname se.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    who cares ?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Antipsychotic deflates the brain : Nature News
    Antipsychotic deflates the brain : Nature News
    http://www.nature.com/news/2010/100606/full/news.2010.281.html
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    prectete si a vnasejte argumenty
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    druhy clanek s obrazky kde to poskozuje mozek

KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    tady je priznani a dukaz primo od psychiatru [shrinks] ze neurolepika scvrkavaji mozek>

Long-term Antipsychotic Treatment and Brain Volumes

http://archpsyc.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=211084
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MORPHLER: tak to me mrzi priteli.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KOCOURMIKES: amigo mi prijde podobne agresivni, ale to uz je muj problem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam