• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIAntiky/Bazary/Zastavárny a vše okolo starožitností
    tipy na dobré antiky bazary a zastavárny převážně v Praze ale i zbytku ČR hledáte něco zajímavého? nebo jen máte rádi starožitnosti? podělte se o zajímavé úlovky a tipy kde co mají a kde se obchody nachází
    rozbalit záhlaví
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    HAAALA: ten asi neřeším, když se mi budou líbit. Ale budu je rozřezávat (nebudou sloužit k sezení) takže nějak rozumně :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    TEZZ_CZ: rozpočet?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Pro všechny fandy porcelánu. Porcelán sbírám a snažím se jím i trochu přivydělávat. Založil jsem FB skupinu Starožitnosti JB Antiques. Nejsem přímo starožitník (renovuji nábytek), ale název má hlavně přitáhnout :) Budu rád, když se přidáte. Minimálně na pokoukání je to myslím zajímavé. Teď jsem tam přidával velice zajímavé kousky.

Díky
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Zdědili jsme knihovnu, nevíte kde ji v Brně udat? Jsou to spíš lehčí věci, Maigret, Christie, Gardner, nějaké historické romány.
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    Ahoj, sháním dvě dřevěné židle selského typu, můžou být i různé. V Praze bydlím chvíli a nevím, kam zajít za nábytkem. Poradíte? Děkuju :)
    KROMTECH1
    KROMTECH1 --- ---
    Ahoj, kdybyste někdo nevěděl kam se starým nábytkem (do 70. let), dejte prosím vědět, vykupuju.
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    IRUX25: zjistím a dám vědět.
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    SPHEX: ma nejaky stary atlas sveta? kdyztak pls posta a foto :) dik
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    Známá prodává z pozůstalosti Ottův slovník naučný - všech 28 svazků najednou, ve skvělém stavu.
    Nemáte s tím někdo zkušenost? Našel jsem na Aukru jen jednu nabídku antikvariátu, kde to nabízejí asi za 18 tisíc, ale nevím jestli se to dá prodat reálně za takovou částku?! Ještě má ještě Československou vlastivědu (1920) a podobné věci ..
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    kam v praze s funkcionalistickym stolem?
    konkretne se jedna o tenhle kousek...
    LAYDEE
    LAYDEE --- ---
    ahoj, pořebuji poradit- mám doma knížku z roku 1803, název Druhý Železný Obraz města Králové Hradce nad Labem - je nan í poznat že má svá léta (především na vrchních deskách, které jsou už trošku jetý) ,ale jinak stránky a písmo jsou zachovalé a v pohodě. To písmo je krásné, a jestli je to psáno ručně, tak klobouk dolů. Můžete mi prosím poradit nějaké místo či odborníka, kam tuto knihu případně odnést na posouzení/nacenění? Ráda bych jí prodala. Pište do pošty prosím. Děkuju
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Nevím kolik je tu fandů porcelánu, ale tedy jsem si udělal stránky se sbírkou: http://sbirkaporcelanu.byethost3.com
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    caj, doporucite mi nekdo prosim odbornika na stare tisky? rad bych znal hodnotu jistych zdedenych tiskovin z pocatku 20.stoleti... dik, posta.
    GGG
    GGG --- ---
    Trezor Allgemeine Wiener Cassenfabrik (5601331285) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/trezor-allgemeine-wiener-cassenfabrik-i5601331285.html
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    neměl by někdo zájem o grafiku/tisk?
    gattanera | Henri Le Sidaner – rajce.net
    http://gattanera.rajce.idnes.cz/Henri_Le_Sidaner
    H. Le. Sidaner - Palais Ducale, antikv.grafika (5223475777) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/h-le-sidaner-palais-ducale-antikv-grafika-i5223475777.html
    FAZOLE
    FAZOLE --- ---
    Zdravím, netušíte někdo, kam s takovýmhle starožitným lustrem a jakou by mohl mít asi tak cenu? (Je tak asi metr vysoký)

WREES
    WREES --- ---
    Prosím je tu někdo kdo se vyzná v hodinách a v obrazech? děkuji
    GREGI
    GREGI --- ---
    LADYWAVE: myslim ze cenu to mit bude. do kose bych to nehazel...
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    Ahoj, kamarádka našla na půdě tento vysavač. Elektrolux.
    Vůbec se v tom nevyznám, je tu někdo, kdo by mi řekl, zda to má nějakou hodnotu? Jestli by o to někde ve starožitnostech byl zájem nebo zda to patří do koše? Dííky

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam