• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUIAnimals being jerks - i křeček může být svině
    FESTER
    FESTER --- ---
    The Importance of Having a Big Guard Dog

Burglar scared off by menacing and vicious guard dog
    https://www.youtube.com/watch?v=eJOpLMURvcM&feature=player_embedded
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---

thnx to MONCIC)))
    FESTER
    FESTER --- ---
    wild kangaroo street fight Aussie style
    http://www.youtube.com/watch?v=rRddLDynsCs
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    Cats Can Get Comfy In The Strangest Places

FESTER
    FESTER --- ---
    Beluga Whale that Scares The Crap Out Of Kids
    https://www.youtube.com/watch?v=b1LF6A5IfgM
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Půjčuji si z Okoun.cz:

Mentat 5.červen 2014 23:25:40
    Existuje cokoliv chemicko-mechanického-jakéhokoliv, co by spolehlivě vyhnalo kočku z gauče, že na něj bude koukat z metru?
    Má v oblibě na něj chcát, ale takovým zvláštním zvráceným způsobem. Vyskočí na opěradlo a pustí to vzduchem přesně do spoje sedák/opěradlo uprostřed. Baví jí to opakovat co pár dnů, pak si dá třeba měsíc pauzu, a pak zase. Už dávno je na něm přehoz a pod ním nepromokavá podložka (a na ní ještě plíny položené na ten spoj), takže je to jen o praní, ale nepotěší tím nikdy.
    Teď jsem měl gauč tři měsíce mimo dosah koček, třikrát prohnaný čističem na čalounění, vyvětraný, včera jsem ho dal zpátky, no a vydržel den.
    (nemocná není, testy už byly, je prostě jen svině)

Mentat 6.červen 2014 0:40:20
    Právě že jinde to neudělala za ty tři měsíce, co gauč neměla. Z válendy jinde jsem ji to už dřív snad odnaučil kartónem pod prostěradlem a miskou s krmením, ale u gauče si to svoje místo užívá, i když byly granule pár cm od něj a i jinak se na něm normálně spokojeně válí hned vedle. Ale citrusy zařadím do fronty na další pokusy.

Mentat 14.červen 2014 1:27:42
    Gauč je Ikea Nilsby.
    Po gauči se jí zjevně stýskalo, právě teď od 6.6. pochcáno už počtvrtý.

Mentat 14.červen 2014 16:55:27
    Moč má v pořádku, krev taky, Feliway tady už lítal měsíc, sprej taky, když gauč není, jinde to nedělá... Osobně tipuju, že cítí svoje staré výkony někde v hloubi gauče. Další krok asi bude sehnat nějaké profi hloubkové čističe čalounění, a pak už budu mi zbyde jen na opěradlo přidělat takové ty parapetové trny proti holubům (ale vsadím se, že by na ně chodila spát :)

Mentat 2.srpen 2014 22:53:03
    Gauč update
    Před třemi týdny mokré hloubkové čištění, pak byla sedačka a opěradlo vertikálně v ložnici. Dnes jsem je zkusil odpoledne vrátit na gauč, čas do pochcání na klasickém místě: 6 hodin. Beru nabídky na exorcizmus, lobotomii, cokoliv.

Mentat 11.srpen 2014 1:06:49
    Gauč - poslední výstřel
    Vršek opěradla jsem vkusně polepil izolepou lepivým nahoru, doprostřed gauče dal tác s granulemi, sedačku zasypal hračkami... a úspěch, už nechčije z opěradla. Místo toho to pustila rovnou ze sedáku, 20 cm od granulí. Takže další level: rozprostřít granule na dva metry čtvereční asi.
    SKYTHA
    SKYTHA --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SIRIEN: Za jiný mluvit nemůžu, ale u mě je všechno v pořádku...

SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    sem jedinej, komu se tenhle konkrétní klub načítá hrozně pomalu? (jakože pocitově cca 2x pomalejch než třeba GIFovej klub)

...jen chci vědět jestli mám já halušky nebo jestli tu je něco špatně a jen to tu nikdo doteď neřek
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam