Černé balerínky mel
Nenonesene bezove boty velikosti 48
nove
bezvadný tenisky..
Prodávám nové - nepoužité lodičky a botičky. Potřebuji často pro modelky na soutěž nebo do ateliéru, či pro kamarády umělce (bodypainting, airbrush, apod.) konkrétní boty a přebytečné rád páry odprodám za výhodnou cenu.
Poštovné Poštovné Idealne Praha 4 osobne (Arkády Pankrác) vcetne vyskouseni nebo ceska posta + 70Kc , dobirka + 110Kc, dobirka do ruky/druhy den + 160Kc
Prodám celokožené žluto-černé "těžké boty" :) s ocelovou špičkou, ve výborném stavu. Velikost 37 či 38, desetidírové. Značka Shark, tvar boty je něco mezi KMM a Steel. Dobře udržované, původní cena 2190,-
Nabízím jen párkrát nošené lakované boty vel. 41/ osmičky. Jsou mi velké, tak zkouším, zda by se nenašla nová majitelka.
jen trochu obnošené boty Invader. kožené, kovová špice, 10 dírek, přidám k nim krém na boty
Na prodej pouze jedenkrát použité lodičky (na přehlídce). Červené - 36, 37. Béžové - 37, 38, 38.
Moc jsem je nenosil, velikost údajně 41, odpovídá spíše 42 (pro porovnání, Nike 43 mi sedí). Mám k nim paragon, pův. cena 799Kč, zakoupeno 30.4.2013
Kvalitní, kožené polobotky zn. Pat Calvin.
Alpha boot (black)
jsou k nim zlute tkanicky jsou mi male proto prodavam