Prodám moderní dámské sneakers za 890.- Kč
Prodám skvělé pohory Hanwag Tatra za 2000Kč Prodám skvělé pohory Hanwag Tatra za 2000Kč, původní cena 6000Kč, dva roky staré, nepříliš nošené, číslo 43. Vzhledem k bolavým palcům potřebuju o číslo větší, jinak naprostá spokojenost, super boty.
Kožené kotníkové boty se zipem a hroty značky STEVE MADDEN velmi dobrý stav , uvnitř vyteplené kožíškem viz foto
SLEVA !! Odjíždím na rok pryč a potřebuju se zbavit věcí, které neberu s sebou a nechci skladovat, pomozte prosím!:) Nízké ceny, nejlépe os. předání v Praze. Všechny boty vel. 39.
Oblíbené gumové balerínky zn. Melissa Campana - dovoz z Brazílie - nošené
Prodám Dr. Martens Pascal, osmidírkové, barva navy - tmavě modrá, velikost EU39 / UK6. Málo nošené, ve velmi dobrém stavu, černé + žluté tkaničky.
Málo nošené, velikost 5 - odpovídá asi 38-39. Původní cena asi 1500.
Prodám nové bosé etické boty Ahinsa Shoes Sundara
Téměř nenošená treková obuv, koupila jsem si bohužel menší velikost a po sedmém vzití na sebe jsem si to uvědomila, takže jsou téměř jako nové, viz foto. PC: 2690,- Ideální si je vyzkoušet, jestli vám sedí. Praha
Prodám skvělé pohory Hanwag Tatra za 2500Kč, původní cena 6000Kč, dva roky staré, nepříliš nošené, číslo 43. Vzhledem k bolavým palcům potřebuju o číslo větší, jinak naprostá spokojenost, super boty.
Tmavě růžové balerínky MEL vel. 39 (jsou mi malé)
Svatebni boty Victoria Delef vel. 38/spolecenske
nabízím Botasky. Pouze párkrát nošené, špatná velikost.
Boty jsou ideální na podzim nebo jaro. Nošeny byly pouze párkrát, jsou ve vynikajícím stavu (původní cena 1700kč). Podrážka je gumová pryž, vnější materiál je umělá kůže, stélka je látková. Bližší informace k botám lze najít pod kódem 4072-301.
Nadčasové černé kožené Converse All Star
Prodám nové nenošené boty ECCO, vel. 38
Nenošené Balerínky Bless, velikost 39