Za 150,- nabízím několik párů dámských bot velikosti 39 - 40.
Nové tenisky Adidas dovezené vloni z USA. Jsou lehounké, pohodlné, mně bohužel veliké.
Sexy letní sandály na vysoké podrážce s výřezem uvnitř od španělské značky EL DANTES v černo-hnědé barvě s koženým vnitřkem a gumovou podrážkou - velikost 39 - fajn stav, minimálně nošené
Sexy letní celokožené sandály s mašlí zn. Buffalo London - skvělý stav, minimálně nošené.
Elegantní sexy dřeváky na podpatku zn. D&G v hnědo-bežové barvě s koženým vnitřkem a gumovou podrážkou - velikost 39 - skvělý stav
Elegantní sexy baletky s mašlí zn. KATE SPADE v černé barvě s koženým vnitřkem, stélkou i podrážkou - velikost 39 - fajn stav
Nadčasové hořčicové (okrové) Converse All Star Butterscotch - 25,5 cm (9 - womens, 7 mens, 40 EUR)
Letní dívčí odlehčené růžové sandály Roxanne s prodyšnou gumovou podražkou, květinovým motivem a zapínáním na suchy zip zn. GEOX (vel. 32)
Nové boty vel 42.5 (43)
Prodám baletky, minimálně nošené - pouze na focení. Zámečky utekly někde cestou - ale nejsou funkční, ten popruh je i na suchý zip.
Velikost 36. Jak je z fotky vidět, jde ještě staré martensky. Mají ještě kvalitní podrážku,kterou neprošlapete po roce, jako dnes.
Nazouvací boty zn. Inkkas
Pánské pohorky Grisport, bez membrány. Nošené 3x, původní cena 1490,-
Batoh za energeťák.
model Fell, jednou nošené, s účtenkou (v záruce) - 39 mi byly malé, tyhle jsou mi bohužel až moc velké - ale musela jsem si to zkusit, no :D
Velikost odpovídá 37
Prodám nové sandále Lizard Sail velikosti 42.
Úplně nové, nenošené. Velikost mensi 40 nebo vetsi 39