Nepoškozené, nošené cca 5x, špatně zvolená velikost - odpovídá menší než 42, kupované už více než před rokem, PC 3700,- Osobní předání Praha, po dohodě možno i okolí Roudnice/Litoměřice/Louny; případně pošta nebo zásilkovna
Pouze jednou vyzkoušené
Pánské turistické boty Salomon Quest 4 GTX M - UK9.5/EUR44/US10 - odchozeno cca 15km, neseděj mi
Dámské boty vel. 38, cena za všechny dohoromady
Černé dámské kožené lodičky značky Ara, velikost 41,5. Výška podpatku 6 cm. Vhodné pro užší nohu. Nošené jen asi dvakrát, neošlapané, neodřené. Mají na mě moc vysoký podpatek. Původní cena 2500 Kč.
jsou to tyto. Potřebuji něco jiného, jsou úplně nové, nenošené, nevhodný dárek
Prodam barefoot tenisky Anatomic
Prodám nové botasky: jednou jsem je měl na sobě.
Pánské boty Black Diamond Technician Leather Approach ve velikosti EU46.5/UK11.5. Jednou nošené.
Turfy Mercurialx vel. 42.5
Pouze párkrát nošené červené semišové sandály na vyšší podrážce. Dovezené z Itálie. Měkké, VD 23 cm, do okraje 24 cm.
Minimálně nošené polobotky Dr. Martens, téměř nové. Bohužel se ukázalo, že měkká podešev mi dělá záněty achillovky, takže pro ně nemám využití. Původní cena tuším 3200.
Nabízím pánské kotníkové boty Venice velikosti 44. Osobní předání v Olomouci nebo zaslání Zásilkovnou či podobnou službou.
Elegantní pánské kotníkové boty Jack & Jones vhodné jak k formálnímu tak ke casual stylu. Světle hnědá kůže, velikost 45. Jednou zkoušené, ale nevyhovuje velikost, stále v záruce. Pořizovací cena 1600 Kč.