• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUENAVENTURAČeskoslovenská anarchistická federace
    BUENAVENTURA
    BUENAVENTURA --- ---
    Pozvánka na Anarchistický veletrh knih....stavte se u stánku, spousta dobrého čtení a né jen to...

    Nakladatelství ČSAF na Anarchistickém festivalu knihy

    Již za několik dní se v Praze uskuteční Anarchistický festival knihy, konkrétně ve dnech 19. a 20. dubna. Jedním z jeho účastníků bude samozřejmě i Nakladatelství Československé anarchistické federace.

    K naší účasti jsme se pokusili přistoupit pokud možno co nejaktivněji. Ke shlédnutí bude výstava nástěnných novin A3 a v rámci sobotního přednáškového cyklu jsme si připravili několik slov o našich aktivitách. Od 15.30 se tedy přijďte podívat do klubu Final na přednášku nazvanou „Anarchistické nakladatelství jako součást celku“. Půjde o prezentaci Nakladatelství ČSAF coby dlouhodobé aktivity, která jde za hranice mateřské organizace a snaží se být dílčí oporou domácího anarchistického hnutí. V jejím rámci bude stručně představena celková publikační strategie, jednotlivé dílčí projekty a jejich účel, stejně jako některé zkušenosti s redakční prací.

    Doufáme, že se hojně zúčastníte této u nás zatím jedinečné události, a že vás mimo jiné zaujmou i tiskoviny u našeho stánku. Budeme se těšit.


    více na http://www.csaf.cz/index.php?clanok=1425
    BUENAVENTURA
    BUENAVENTURA --- ---
    Co s anarchismem :) neviděla bych to tak černě. Teorie se proměňují v praxi a to co vidím, nebo čeho jsme součástí, jsou schopné aktivity....
    Co už vidím hůře, je skloubit praxi s každodením životem v této společnosti, založené na penězích.
    VITEX
    VITEX --- ---
    Vono to s tím anarchismem v praxi není vůbec snadný ... nemám pravdu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam