• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUOvoce - Zelenina : výměnný obchod

Pěstujete, máte něčeho přebytek a něčeho naopak nedostatek. Zkusme vyměnit nebo směnit naše výplody.

pro lepší vyhledávání bych před nabídku dával # a před poptávku @

rozbalit záhlaví
    JANITA
    JANITA --- ---
    SARRI: good, ráda! :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    JANITA: tak se do toho muzeme pustit spolu klidne .. ja se taky rada neco priucim a lip nam to pujde
    JANITA
    JANITA --- ---
    řekla bych, že budeme mít ještě dost čili papriček .D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    APPU: to je fakt, beztak je to porad jen fermentovany hroznovy vino :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    SARRI: já bych se chtěla naučit dělat různá čatní.. už mám recepty
    APPU
    APPU --- ---
    SARRI: domluveno :)

SHMAIDA: tak vyměnit něco třeba za vínko je vlastně pořád to samý jako za ovoce :)))
    SARRI
    SARRI --- ---
    SHMAIDA: jablka jsem schopna na presnidavky, ruzne zavarene predpripravene na strudl treba (babicka mi takhle zavarovala jen nastoruhana jablka, nedoslazovana) .. kazdopadne ja se snazim aby v tom bylo co nejmin chemie
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SARRI: to jsem se taky chtela zeptat, co delat, kdyz nemam co menit, ale zaroven bych chtela odlehcit :)

jinak teda my budem tradicne mit velkou urodu jablek :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    APPU: supr .. beru cokoli co se da zavarit ci jinak tepelne upravit do zasob .. nejake know-how uz mam, ale chci se i zdokonalovat takze napadum a nasledne dohode se nebranim .. jinymi slovy nabizim svuj babickovskej skill za tve ovoce/zeleninu ;))
    APPU
    APPU --- ---
    SARRI: No jasně velmi rád :)) Rybízu máme asi 6 nebo 8 keříků a pro prostříhání se úplně obsypali, takže to vidim na velkou úrodu :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    APPU: a nechces treba poskytnout rybiz a ja ti ho zavarim (at uz marmeladu, jelly nebo falesny brusinky) a cast ti vratim? ;) .. stejnym zpusobem bych i rada jablka ci jine ovoce
    APPU
    APPU --- ---
    ale rád bych se držel v oblasti ovoce zelenina :)
    BICA
    BICA --- ---
    už mi to rostéééé :)
    APPU
    APPU --- ---
    SHMAIDA: to už je na protistraně :))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    a marihuana se taky pocita? :)))
    WEWA
    WEWA --- ---
    to se hodí takové audítko... myslím, že se u nás taky něco najde :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    brokolici a cuketu chci já! :D
    APPU
    APPU --- ---
    Tak přátelé jak stojí v záhlaví pokud budete mít něčeho přebytek a rádi byste vyměnili za něco, čeho máte nedostatek zde máte možnost. Vim že je ještě brzo, ale aspoň budeme připravený :))
    Jinak já už teďko vim že bude k dispozici rybíz a vyměnim skoro za cokoliv kromě brokolice a cukety :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    jupíííí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam