• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    WASQ
    WASQ --- ---
    Proč ty žaludi s rogunama sakra nedaj pokoj aspoň v casual? Když mám t0 balík, tak snad hraju ladder ne? *rage*
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    pyromancer + adaptation (poisonous) - ted jsem si to vyzkousel, dobrej boardclear za 3
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WOTAR: nevim, ale nakejm urcite :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: S jakejma ? Proti controlu je lepší prakticky vždycky ten klasickej a jinak teda proti pirate warrovi nebo jinýmu agru ?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WOTAR: lepší matchupy s určitejma deckama/classama?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: Já viděl Nzoth Sherazim deck, ale jinak nechápu moc proč hrát s questem takhle pomalejší balík, když s tim questem člověk může vyhrát mnohem rychlejc. To je tak spíš jako záloha pro případ ? Nebo kamufláž?:D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Já teď zkoušim ten Rogue Nzoth Q deck a je z toho o dost lepší pocit než z obyč sračky
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mě proti Quest Rogue vždycky nasere, když vidím, že se mu povede zduplikovat si vracení na ruku....to fakt nadávám jak špaček, protože když jsem jí hrál já, tak se mi vždycky zduplikovalo něco ne tak klíčovýho :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XINDL: No vem quest rogue a uvidíš, že to pojede jak nůž máslem:-) Tohle si bohužel řekne každej druhej, protože to je nejjednodušší, stejně jako byl pirate war, takže to potkáváš každou třetí hru. A když natrefíš na mirror, tak je to o tom většinou, kdo dřív splní
    XINDL
    XINDL --- ---
    doprdele, vy tu resite rank 5 a ja se nemuzu dostat na 15 :D :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    COOLER: Tak pirate warr mi přijde docela funkční counter tý roguny. Každopádně nedivim se ranku 5, to je jak dřív s pirate warem nebo secret paladinem, taky u toho nakonec asi skončim. S taunt warem to mám extrémně defensivně postavený, dva brawly třeba, rogunu někdy porazim, když nemá draw.

ULRIK: Mě dneska porazila Sherazim DT rogue, neni to vůbec špatný a je to příjemný osvěžení proti quest rogunám. Ta kytka je fajn, že prostě když umře tak visí na boardě a můžeš si ji oživit kdy chceš
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak jsem zase malinko pozmenil mage quest deck, zjistil jsem, vyhraval jen ty hry, kde se mi podarilo liznout celej deck

vyndal jsem ty velky elementaly, hledace secretu a pridal dva novice engineery a jednu cabalists tome

hry s tim teda trvaj extremne dlouho, ale za to si lizete spoustu karet a souper toho moc nedela, protoze je vetsinou zmrzlej :)

FEKASON
    FEKASON --- ---
    WASQ: Doporucuju Wild :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zdravá meta. Za večer: 6x war (ani jeden taunt), 7x roguna, 3x hunt (každej jinej, každej zajímavej), 1x shaman.

Mě začíná trošku mrzet, že jsem do toho ty prachy vrazil :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    WASQ: díky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    COOLER: patří ti to :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tak mám 8-2 se svou zlodejsou Rogue...Než se lidi adaptujou na to, ze to neni Cavern, uz je to drobet rozjety :) Bohuzel ji spolehlive nici Shaman (krome murloca) a war je takovej...jak to prijde. Ale hral jsem proti zlodejskymu priestovi a bylo to vtipny. Ja na stole samy priest minony a kouzla, on samy rogue...:))
    COOLER
    COOLER --- ---
    WOTAR: jinak s rogunou potkávám nejvíc warriory - jak pirate, tak taunt - furt dokola. zjevně to má matchup podle povolání. takže když wotar má pocit, že je to samá roguna, já mam pocit, že je to samej war :) každopádně po dosažení ranku 5 se už těším na experimentování
    COOLER
    COOLER --- ---
    ten pocit když k ranku 5 zbývá 1 výhra a člověk projede 6 her za sebou
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KAJJAK: Brawl je adekvátní za 5 many, navíc to neřeší DT, devolve je za 2 many celkem imba no. Ale zase třeba s taunt warem, když mám drahý miniony, může ho to i dost posrat.
    WASQ: Jojo taky bych řek, každá 2-3 hra rogue, so much fun. A ještě přesně jak pirate warrové jede stejný cancer emoty:-D Ale mám upřímně zlomyslnou radost, když mu to nepřide nebo to navzdory tomu vyhraju, to si pak ty emoty užiju taky. Platí na to jiný agro/tempo někdy, třeba s quest hunterem se mi to podaří tak 50 na 50
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam