• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    XINDL
    XINDL --- ---
    MATHES: to jeste nemam tolik odehrany, co jsem ale koukal na ty zmeny, tak se ho to imho moc nedotklo
    MATHES
    MATHES --- ---
    XINDL: i ted po tech nerfech?
    XINDL
    XINDL --- ---
    MATHES:no, moc ne. Ale ten fish priest je snad jedinej, se kterym sem schopnej neco proti nemu uhrat. Jediny, s cim muzes porazit cancer murloc paladina je jeste vetsi cancer fishing priest :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    toho fakin braindead murloc pallyho se to moc nedotklo
    MATHES
    MATHES --- ---
    uz je to jedno, nerfs & buffs all around
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    POHODAVOLE: ma spoustu variant jak bejt fakt agresivni early a zaplnit board ve 3/4 kole, v 5/6tym bejva hotovo, potom uz je to tezsi.. hlavne ted je v mete spoustu decku, ktery mu davaj prostor v prvnim kole, protoze daj nejaky kouzlo nebo quest, jako treba ten murlock paladin, kteryho vidim nejcasteji a to je pak jejich zkaza :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOJZEE: tam se hraje archaios? husty
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOJZEE: vubec mi to s nim nejde :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    POHODAVOLE: https://metastats.net/hearthstone/archetype/Fishing-Priest/#

ten druhej - #51350

link do hs - ###MetaStats - Fishing Priest #51350
    AAECAa0GAdfSBgSC7AXEqAaL1gaHnAcA
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOJZEE: můžeš pls poslat ten deck?

Díky
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    tedka 12 winstreak s imbue fishing priestem ve standard z diamond 5 na diamond 1 az me ted utnul warrior
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATHES: neprijde mi to. Mam pet legend z devadesati baliku :D
    XINDL
    XINDL --- ---
    já měl teda taky žně. z nějakých cca 50 packů mám 7 legend a z toho jedna je signature (3x quest, 4x minion)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja nevim.. nebuffnuly nejak ty legendary drop rates? pritelkyne z 30 packu otevrela 7 legendarek. ja ted otevrel dalsich 6 packu a dalsi legendarka
    MATHES
    MATHES --- ---
    hmm tak 51 packu a 6 legend je slightly above average :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    The Lost City of Un'Goro | Expansion Announcement | Hearthstone
    https://www.youtube.com/watch?v=_uNO2tdMQj4&ab_channel=Hearthstone
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Imbue priest je v arene OP.
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    LOJZEE: jsem na tom podobně a frustrován neúspěchy jsem začal sledovat streamery DenimBlue7 a DoseofCoffee; jinak obecně je teď dost hrozná meta, jak na to Blizz kašle - vede Priest a DeathKnight, ostatní classy jsou na tom dost špatně. Obecný tip jsou hlavně stavět celkem greedy control pile s co největším množstvím discover karet (ovšem při zachování rozumnýho tempa)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    zacal jsem hrat po letech areny a vubec mi to nejde, i kdyz driv jsem daval casto 7+winu, tak ted vetsinou tak 1-3.. nemate nejaky obecny tipy (nebo odkaz) co draftovat a jak hrat?:)) zkousel jsem draftovat podle hearth arena companion a moc mi to nepomohlo)
    MATHES
    MATHES --- ---
    VOMAJDA: vypada to, ze je to taky T7 kill deck, takze haam, ze je to o tom, kdo zacina... a hunter absolutne neresi jak vypada board, tohle asi trochu jo na prvni pohled
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam