• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    MATHES: burn mage ho dává docela v pohodě
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: No proti pirate warrovi mi upřímně nevadí tolik hrát, prostě se bránim a buď to vyjde, nebo ne. Proti quest roguně nevrdim, že neni těžký vyhrát, s tim silence lyra priestem, kterýho teď hraju nejvíc to jde často dobře, ale mně to předevšim fakt vůbec nebaví - je to jenom o tom, jak mu to přijde, přičemž když to přijde dobře a zahraje to včas, si v prdeli a neudeláš s tim nic. Jediný co pomůže je rychlá agrese, kdy je mrtvej do pátýho kola nebo už to stejně nezachrání. Zrovna s taunt warrem mně bavilo je trollit, hraju tam Cho a když je schovanej za tauntem, tak je to pěkná sůl do rány:-D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MATHES: ale no tak, to uz nehrajes toho murloka? Vzdyt ten si tohohle warra dava hezky.

Já s nim mam teda extremne kladnou bilanci na rancich 10-6.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: mne prijde quest rogue skoro to samy jako pirate warr - da se to porazet, pokud si to souper nelizne naprosto insane, coz je neco s cim jsem v pohode, ale quest warr je neco, co se da stabilne zabijet fakt jen kombem (treba ten exodia mage na nej funguje docela dobre... ale dostava na drzku od vseho ostatniho)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HEERO:
    MATHES: Já taunt warra celkem v pohodě porážim se lyra silence priestem, samozřejmě záleží, jak to komu přijde. Akorát stejně jako proti quest rogue hraju co nejvíc agresivně což docela jde, protože když si nahodí taunt při očekávání inner fire comba, můžu mu ho většinou silencnout:-D
    Je pravda, že třeba v control quest priestovi je to fakt frustrující, s tim se proti taunt warrovi fakt vyhrát nedá, ale za mě taunt war rozhodně rozbíjí metu míň, než quest rogue, i když je fakt, že i on přispívá k destrukci klasickejch kontrolu a k příklonu ke combo deckum (hlavně že se Blizz dušoval, že combo decky chce spíš vymýtit...)
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: proste me nebavi hrat proti taunt warrovi u kteryho je to jen o tom, jestli si do 10. kola tech 7 tauntu lizne nebo ne, protoze mas dve moznosti

A) overcommitovat na board, abys nejakym zpusobem hral kolem ragnapower, takze dostanes brawlem
    B) hrat kolem brawlu, nehrat toho na stul moc, takze bud te proste v mid-late game dozene v tempu a nebo jen umlati value z ragnapower

prijde mi, ze varianta B je proste nerealna vyhrat a nebavi me se modlit, aby si neliznul brawly (pripadne whirlwind into sleep with fishes)
    HEERO
    HEERO --- ---
    MATHES: ty taky? zrovna jsem tu chtel napsat, ze uz sem asi 3 tydny nehral, kdyby vas to zajimalo :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: tesat. taunt war je duvod, proc jsem prestal hrat. i quest rogue je oproti tomu zlatej
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    KVIIIK: prave jsem rozslehal taunt warriora s zoolockem (kamos R3 s taunt warrem, takze skiller, zadnej lucker)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Věčně brblající rozumbradové ještě pořád nepřestali nadávat na piráty? Tak schválně: co vyžaduje menší část mozku? Face a občasný trade, nebo házet na stůl taunty a po splnění questu mačkat hero power? Proti těm pirátům se alespoň dá hrát (a kdysž jim to nepřijde, jsou v prdeli), zatímco taunt war je jen frustrace a je jedno, jak mu to přijde, protože když není taunt.. je jiný taunt.
    WASQ
    WASQ --- ---
    J4C0B1M: služebníček. Začíná na přesně na 4 hodinách
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WASQ: co třeba link tvl
    COOLER
    COOLER --- ---
    vzdyt je to wild
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    K3BAB: netvrdim, ze je ten deck slozitej, ale co ho potkavam nebo vidim lidi hrat, tak malo kdo ho pilotuje optimalne, rozhodne je to min lidi, nez tech co na nej nadavaji.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Cifka teď solidně ponížil Pavla ve SL i-League StarSeries. Krásný hry :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    K3BAB: kdyz ti to neprijde,tak jdi ve 4. kole celkem v prdeli
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PLOMBDENTIST: Wau to je nejaky novy deck type, ze pirate warrior?
    Spominam si ked to vyslo, tak za par dni boli ludia na legend rankoch a aj nejaky rank 1 sa nasiel. Uznavam ale mat nervy na hranie tak nudneho decku az po vysoky rank chce nejake odhodlanie. Podla mna je to asi najednoduchsi deck v hre, na paty mu v jednoduchosti mozno saha nejaky hunter. Fakt som zvedavy ako sa to da nezahrat poriadne? Akoze clovek missplayne kanon kombo, alebo ze nevezme value trade, ktory sa mu jedno dve kola dopredu oplati, alebo sa netrafi do face? Ale ano ako som napisal, uznavam chce to velke gule hrat taky nudny deck tak dlho.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Rank 1 Legend EU! 25-0 Score!
    https://www.youtube.com/watch?v=0jtuQn4M2dE

komentáře pobavily, vzhledem k tomu, že většina lidí ten balík ani nezvádá správně hrát:)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    ONDRA_PATA: jo, je to asi lepší - 3x kytka + Edwin mě právě teď poměrně bez problémů rozsekalo na kousky. Nicméně to nehraju, protože nějak nemam ani kytky, ani dust na to, abych je vycraftil...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak me midrange paladin nadchnul,v podstate poprvy,co me bavi paladin.teda akorat po par vyhrach jsem dostal piraty,shamany a roguny a trochu me to preslo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam