• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

neveril bys kolikrat se hodi heal hrdiny za 4hp misto za 2hp... Ujde i heal celeho boardu za 8hp pomoci circle of healing nebo s coinou heal za 24hp v jednom tahu...

Ale jinak jasne, moc hrana karta to sice neni, ale v soucasne mete se vlastne hodi vic nez treba druhy primordial drake... Udela to tech par hp o ktere te souper nakonec nedorazi a je to navic minimalne 7hp co ti nejde do hlavy ale prioritne jde do jeho tela...

To obecne je pristup celeho toho decku, co nejvice high hp minionu ktere kdyz chces odpalit vycerpas dmg ktery by normalne sel do hlavy...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KOZLIKK: wut?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: ten Velen je tam hodně funky :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    OBOJETNIK: vypada to, ze blizz si vsimnul, ze od ohlaseni zmeny v otevirani prestali vsichni otevirat :D
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    pokud by to někoho zajímalo, tak už lze koupit (bohužel pouze za $/€) Curse of Naxxramas a boostery dalších odrotovaných edic.. A dále by měla být aktivní ta změna související s otevírání boosterů, testoval to někdo? :)
    Wild Sets and Card Pack Changes Now Live - News - Hearthstone
    https://us.battle.net/...rthstone/en/blog/20856395/wild-sets-and-card-pack-changes-now-live-8-1-2017
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nakonec rank 13, to na prvni den sezony neni vubec spatne :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    trochu jsem vylepsil muj naprosto slaby deck a na rank 14 se dostal nahodou a s odrenyma usima... Samozrejme to byl jen luck, bezny winrate bude urcite nekde u 20% a na standardu s tim nehrajete nebot to nema cenu :D

EZEE
    EZEE --- ---
    KAJJAK: co bych za nej dal...
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KOZLIKK: Reverse power creep FTW :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

to je fajn karta, moc libi...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    HOCH2: Aaaand you can go fuck yourself :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ULRIK: pokud te sere random efekt, zkus prsi, to tak nahodny nebude.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KOZLIKK: Jo, ale mě sere ten random. Fuck strategy, fuck cokoliv, co se při stavbě decku a strategii snažíš aplikovat. Takhle to spěje k tomu, že ta hra bude solitaire, protože predikce u soupeře nula nula nic.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    taky jsem hral ted primarne wild, konkretne renolocka
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    AZIM: konecne nekdo, koho to taky trosku chytlo :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

njn, ale kdyz ho ma nekdo za 5 a jiny za 9 many tak je to uplne nekde jinde...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ULRIK:

njn, shamana v tehle mete asi vyhodnotili jako slabeho a chteli ho posilit... :-D
    AZIM
    AZIM --- ---
    panove ja se musim priznat ze jsem uz cca mesic v zajeti wildu, hry jsou zabavne rozmanite, treba vcera vecer proti mill rogue jsem zahral amandu > gang up > pw:death aby na ni nedal gang up souper, v dalsim kole vanish aby mel plnou ruku a spalil posledni kartu (tusil jsem ze to bude druhy gang up podle kopii karet) ... no proste vymrdal jsem ho vlastnima zbranema, wild je proste krasnej, z deseti her co hraju potkam 9 archetypu a ty dva decky stejny nakonec taky nejsou ... no, jako cekani na novou expanzi nelze nez doporucit tem co uz standard nudi ...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KOZLIKK: (já to teda vnímal jako ironii...je to kurevsky, kurevsky silný)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    PLECH: Pravda :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam