Prodám velmi lehké dětské kolo KUbikes 16 - oranžové, jeté, ale zachovalé. Možno samozřejmě vyzkoušet, případně mohu nafotit a zaslat reálné fotky (foto v inzerátu je z netu).
Prodám kolo FAVORIT. Nové pláště, sedlo a střed. Pouze osobní předání Praha 4. :)
Prodám karbonové XC kolo TREK Procaliber 9.5, velikost XL. Kolo je téměř nejeté, primárně do/z práce (3000 km) se 100% lakem a stavem jako takovým. Nad rámce standardu je přidána teleskopická sedlovou (vnitřní vedení) YT Postman 170mm a širší řídítka Mortop 785mm. TREK Procaliber 9.5 má všechny výhody karbonového závodního kola s prvkem IsoSpeed za příznivou cenu a solidní díly tam, kde jsou třeba. Osazení: https://www.staneksport.cz/kolo-trek-procaliber-9-5-2021-marigold-to-radioactive-red-fade/
Supr kolo pro pořádnou frajerku
Prodám dětské kolo Woom 2 v perfektním stavu. Kola 14, velmi lehké, vhodné už pro 3 leté cyklisty.
Zdravím, v Albánii sem koupil za 20€, ale válí se mi u Našich, a pruděj, tak dám za odvoz, je třeba asi dát novou duši, trošku vrže, ale jezdí.
Prodám horské kolo Trek 6300 Woman's specific design.
Mtb helma Helma GIRO Manifest Spherical Mat Grey - M MIPS
Rika se tomu espedecka? Nevim
Prodám silniční kolo Peugeot Competition 2000
Prodam Nw boty pouze 1x vyzkoušené, bohuzel jsou mi velké. Podrážka michelin, drzi na pedalu pěkně, vel 45 modra barva.
Rám 4ever v černém komaxitu, oděrky jsou, ale celkově fajn stav. Velikost rámu 18-19, na velikost 170 - 184 pro průměr kol 26 palců, V-brake, Ahead. Nechával jsem si na stavbu, ale mám toho momentálně trochu příliš.