Prodám bílé boty na snowboard vel. 39 značky Nitro, jsou skoro nenošené (nošené asi tak 2x), původní cena 3 990,-. Jsou mi malé, nevhodný dárek. Vel. 39 Tel.: 721401950
Velká sleva. Nabízím parádní pánské ultralehké snb boty.
Kvalitni lyze Dynastar Speed Course 172cm R17, vazani Look Pivot DIN10
páteřák 661 Back Protector vel. XL(já 188cm a v pohodě). nošen cca 5x od té doby ve skříni. Opotřebení převozy.
nabízím batoh dakine poacher
Burton Cartel vazani, model 2010, vel M
Predám lyže Blizzard XOP 167cm (asi 3 sezóny) s viazaním, palice Rossignol 125 cm (viditeľne staré), vak na lyže a palice, vak na lyžiarky (sem sa vlezie i helma).
Prodám Snowboard komplet s vybavením. Cenu nabídněte
Sjezdařská/snowboardová helma Uvex (M) + sluneční brýle.
má lehké oděrky, spíše od toho jak se válela v kufru v autě, nebouchlá, použitá minimálně, stav perfektní, více info pošta, cena dohodou
Nabízím freeride touring boty head peak 90 velikost 27,5/28 (skelet 321mm). Boty mají Vibram šroubovací vyměnitelnou podrážku. Leží mi nevyužité doma, tak budu radši, když budou někde na kopci.
Stylové lyžařské brýle. Téměř bez poškození, jen se na jednom místě lehce odchlipuje těsnění. Sklo je bez škrábanců.
Snowboard
Skoro neježděné měla je matka která, je hodně sváteční jezdec, byla na nich možná 3x proto jsou v supr stavu....
Starší snb 154cm, nově komplet opravená skluznice + nabroušené hrany
Nože s nosnou částí z plastu na lední krasobrusle - nové (vel. 39) - v pův. krabici
Černé boty na lední krasobrusle - nové (vel. 39)
Atomic Beta Race 10"22 170cm
Dámské lyže Head MIA 3 s vázáním