Prodám snowboard sabrina pro holky. Ježděný jednu sezónu. Je na něm nové vázání westige. Délka 137cm Super na naučení, ale pro holku menšího vzrůstu. Všechno kupovane jako funglovka a na svahu byl tak max 5x. Takže top stav.
Tvrdé, ale pohodlné snb boty, vhodné hlavně na sjezdovku a freeride
Dámské boty Nordica velikost 39
Hrané cca půl roku, nepoškozené.
Závodní slalomky Head Worldcup I.Sl i vázáním (Head SL 90), vhodné i pro menší dospělou postavu (můj případ). Jsou to skvělé lyže v perfektním stavu, ale pořizuji si jiný typ. Poškrábané zvrchu, skluznice bez závad, přípravené na zimu, po servisu.
závodní sjezdové lyže s vázáním, 1 sezonu ježděný
Kalhoty párkrát použité, na koncích nohavice lehce pořezané od lyží. Větší XL
Zimní bunda, dvakrát na sobě, je mi velká. Je to takové větší XL. Stav jako nová.
Sjezdové lyže plus další vybavení, boty, hůlky
velikost 39/40
parádní lyže vhodné do všech sněhových podmínek-neleknou se ani prašanu, ani promrzlého sněhu. Jezdí se na nich báječně.Jsou téměř nové,pouze jeden den ježděné. Prodávám s vázáním Marker ERS 11.0 TC.
Prodám lyž.boty do jakéhokoliv terénu,pohodlné,super na freestyle,freeride,ale i pro běžné lyžování.
super stav
Pamětní puk z mistrovství světa v hokeji 2015 z Ostravy
Uplne nove boty na SNB. Jel jsem v nich pouze jeden den - mala velikost. Originalni baleni. Velikost c.42. ZAJEMCI VOLAT NA : 776 568 562 Pri rychlem jednani mozna sleva.
Nabízím dětské používané lyžáky, velikost 20 (241mm).
Nordica Cruise NFS
Nabizim damske obyc boty na snb velikost 39-40.
Boty na snowboard, vel. 47,zn. Lamar, mírně poškozené od vázání (viz. foto). Jinak velmi zachovalé. 600,- + poštovné