Prodam freeride lyze s ramovym skialp vazanim. Zachovaly stav, skluznice OK, po servise. Ale uz preci jen neco zazily :)
Nabídněte Snow skate. Díky
Nová bota s visačkou pro pokročilé lyžařky, vel. 26,5. Dobře nastavitelná (padne jak ulitá, flex index 85/95).
Nová, nejetá lyže s vázáním, bílo-modrá, 163cm, R 13,6. Přidám hůlky 120cm.
Na zimni sporty.
Lyžařské boty Rossignol. Velikost podle výrobce 18,5 (odpovídá vnějšímu rozměrů botičky), délka stélky je cca 17,5 cm.
Carvingové lyže Elan 90 cm s vázáním Tecnopro. Použité, ale v dobrém stavu, servis před minulou sezónou. Poškrábaná skluznice (je vidět na fotografii).
Lyže Dynastar cca 70 cm s vázáním. Servis před poslední sezónou.
Nové, neježděné boty na snowboard. Nesedí mi velikost. Koupeno jako předobjednávka 02/2023 (záruka), MOC 11,700 CZK.
Unisex bruslařské běžkařské vázání na sezónu 23/24. Úplně nové, neježděné. Omylem jsem v předobjednávce vzal o jeden pár vázání navíc.
High end model snowboardových bot TM-2 od firmy ThirtyTwo s double BOA utahováním. Lehká a odolná podrážka Performance Rubber Outsole, technická vnitřní botička Performance Fit a dvojité utahování pomocí BOA systému dělají z těchto bot jedny z nejuniverzálnějších bot na trhu!!! Boty jsem měl 4x na sobě a jsou v podstatě jak nové. Bohužel mi nesedí velikost. Boty jsou "Heat moldable", nicméně jsem je ještě nezapekl.
Dámské lyže Explosiv v super stavu
Prodám dětské lyže, délka 130 cm, používané.
Nové lyžařské/snowboardové dámské kalhoty Nugget vel. M. Nikdy nepoužité, originál včetně visaček, náhradních druků. Membrána 10k/10k. Likvidace zkrachovalého obchodu. Původní cena 2990Kč.
Prodam detske brusle 33-36 rostouci perfektni stav