použitý, bez náramku - pouze samotný tracker, Wi-Fi dongle a nabíječka
Prodam in-line brusle Powerslide Vi 100 Pro. Brusle jsou velmi rychle a a maj zavodni ram, moznost nastavit stranove postaveni brusle vuci ramu. 100 mm kolecka. Brusle jsem pouzil asi dvakrat, a zjistil jsem ze mi nejsou. Velikost 44, hodi se pro uzsi no
Kvalitní bag v modré barvě s lehce nastavitelnými pásy a snadno omyvatelný.
Prodám bradla inSPORTline v bezvadném stavu. Ideálně osobní předání na Pankráci. Bradla poštou neposílám. Detail viz https://www.insportline.cz/8572/viceucelova-bradla-insportline-push-up-pu1000
ACRA BC3101 nove jeste v krabici
Prodám dvě jednoruční činky Keller o hmotnosti 1kg s pěnovým madlem v chromové úpravě.
Fitness náramek, nepoužívaný - nevhodný dárek Původní cena 2200,-
Trampolína do bytu pro dítě tak akorát, mírně používaná (cca rok) dcerkou. Bohužel se ulomila 1 přivařená nožka (závit), tedy vhodnější pro někoho šikovného, kdo si to dá dohromady (se svářečkou je vyhráno, možná i jen s pár šrouby a matkami).
prodám činky, posilovací gumy a zátěže
Šlapadlo na posilování nohou
Nabízím boxovací pytel.
Sháním šlapátko typu Orbitrek za rozumnou cenu. Pokud někomu doma nevyužité přebývá, tady pro něj bude využití :-) Můj odešel do věčných lovišť, bohužel....
Revoluční fitness stroj na formování postavy, spolehlivý panter Chucka Norrise tu čeká jen a jen na vás:) Plně funkční, nutný vlastní odvoz, pc 2780,-
Měl bych na prodej Vegan Protein od Reflex Nutrition 2,1kg jahoda.
Běžící pás. Bez vad, cca rok pasivně používaný.
prodám použité činky; nové stojí ~1900,-
Domácí trampolína