SATA HDD 2,5" 320GB
Počítačová skříň mini ITX, 1x 5.25, 1x 2.5", 60mm ventilátor, externí zdroj 60W, černá
Nabizim mechanickou klavesnici koupenou 2.10.2019 v Alze. Duvod prodeje: zjistil jsem, ze vic mi vyhovuji MX Cherry Red spinace.
[poptávka] od cca Nvidia GTX 660 / AMD RX 460 výše cena dohodou. Klidně desítky kusů. Miningů se nebojím
shanim GPU RX580 s 8GB pameti
Koupim plne funkcni dratovou Apple klavesnici s numpadem
Shanim nekoho na diagnostiku a opravu 2 GPU (AMD RX580)
Sháním starší grafickou kartu Low profile s hdmi, nic moc výkonného aby mi to utáhl 300w zdroj. Postačí tak 512 mb ram, je to do starého Hp kancelářského pc. Ideálně v ramci stokorun..
Tiskárna Canon Pixma IP4700 za čokoládu. Nevyužívám ji. Naposledny spuštěna asi před 5 lety. Neručím za funkčnost, ale měla by být v pořádku. Je bez toneru.
modem O2 (Comtrend) za odvoz
upgradoval sem paměť u nového mac mini 2018, tuto sem vyjmul
2 redukce DVI—VGA a 1 DVI—HDMI zdarma
Zcela nové zatavené disky - výměna z reklamace. K dispozici dva totožné kusy.
stará "profi" grafika. PCI-E bez napájení. 2x DVI-D. Funkční, více kusů k dispozici.
Za symbolickou cenu prodam krabici nahradnih dilu z notebooků + vykuchany Toshiba Satellite L650D (minimalne displej by mel fungovat, k desce viz popis v podrobnostech)... Ty 300,- jsou za ty tisice, co jsem do toh vrazil...
Prodám pouzitou (sezhora stale docela peknou, jen vespod uz je "ojezdena") Magic mouse 1 s Mobee Chargerem. Originalni kryt pro tuzkove baterky zmizel kdesi certvikde, pouzivam ji k plne spokojenosti s Chargerem a je zcela fit. Predani v podrobnostech.
3x combo na PC sestavu. Je mi líto tím zatěžovat planetu e-wastem, pro babičku ještě dobrý