Použitá avšak plně funkční grafická karta MSI GeForce GTX 260, 896MB GDDR3 pamětí, 448-bitové rozhraní, TV-Out, možné SLI zapojení, PCI-E x16 rozhraní.' Nebyla taktována.
Koupím 8GB DDR4 2400MHz jeden nebo i vide modulů, ideálně Black Fury
Chladič na procesor s 6× heatpipe. Použitý.
Nový pouze vyzkoušený AIO set na CPU
Specifikace tady: https://www.czc.cz/benq-g2220hd-lcd-monitor-22/63899/produkt Předání Praha - Stodůlky
Funkční, podsvícená, nemám pro ni využití. Předání Praha - Stodůlky
Prodam ergonomickou ortholinearni mechanickou klavesnici Moonlander, cerna barva, cherry mx brown switche. Detaily zde https://www.zsa.io/moonlander/
Gigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC, 4GB GDDR6 Stále ještě slušná karta. Hrál jsem na ni v pohodě warzone2, super people, Fortnite, wot, the division 2 (na ultra detaily prumerne 40 fps)
Pouze vyzkoušená, unáhlená koupě. Baterie už jsou uvnitř.
Nepoužívaná, neměla jsem možnost ji využít.
Prodám sadu 3 tonerů Brother
Prodám grafickou kartu PALiT GeForce RTX 3070 GamingPro, LHR, 8GB GDDR6
LCD monitor - černý, 12000000:1, 250cd/m2, 5ms GTG, 1920x1080, DVI, reproduktory
Klávesnice kancelářská, mini, membránová, bezdrátová, podsvícená, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, grafit
Sada bezdrátové myši a klávesnice Dell, nová, nevybalená (jen na foto), originální krabice.
Prodám dokovací stanici Dell WD19 Dokovací stanice Dell Dock WD19 USB-C 130W slouží k propojení notebooku, tabletu nebo pracovní stanice až ke dvěma monitorům a různým externím zařízením. Díky možnosti připojení více monitorů současně je vyhledáván u náročnějších uživatelů. V praxi potěší možnost napájet notebook výkonem až 130 W.
Z duvodu upgradu prodam pouzitou grafickou kartu s orig. krabici. Vyborny stav, nizka hlucnost. Mel jsem ji pouze na hry (neprobehl zadny crypto mining). Porizeno 12-2020 v Eldum.cz. Zaruka bohuzel pred par dny vyprsela, proto nizsi cena.
Prodam pouzity procesor z meho herniho PC, teplovodiva pasta byla peclive odstranena. Vcetne puvodni krabice s orig. chladicem. Porizeno 03-2020 v Alze, zaruka do 03-2023.