Prodávám nerozbalený a nepoužitý NVMe SSD disk Patriot M.2 (PCIe 3.0 4x NVMe) TLC (Triple-Level Cell) Rychlost čtení 1700MB/s / rychlost zápisu 1100MB/s Životnost 80TBW
Po upgradů FTG nám tu zbylo vícero kusů. FortiGate 30E řekneme 3.000,-/ks? Dají se registrovat na nového zákazníka a lze na ně pořídit i support.
Nabízím zbytky HW po upgradu: RAM 16GB Corsair XMS 3, 4x4GB - DDR3 1333MHz - 600 KČ HDD 1TB WD Green WD10EADS - 400 KČ GPU PowerColor 4890 - 200 kč když to někdo vezme vše, tak je to za 1000 :) Nebo idealne vymenim za krabicovku Minecraft na PS4
2 roky používaný monitor Dell 24" (61 cm)
Gadget na rozvedení internetu přes elektrické zásuvky a ethernet kabely. Instalace bez nastavování, max rychlost 1000Mbit/s. Nabízím 2 ks, každý z nich má 2 ethernet zástrčky. Bohužel na našich rozvodech horší funkčnost než WiFi. Posílám dál.
Nabízím 2x AP cnPilot e410 a 1x cnPilot e400. PoE; 2.4 GHz a 5 GHz
Prodám procesor 5600X bez chladiče.
Prodám základní desku ASUS PRIME Z690-P - Intel Z690 a procesor Intel Core i7-12700K, pouze dohromady.
Nabízím výkonou a spolehlivou USB- C dokovací stanici DELL WD19 + 180W zdroj Až tři výstupy ve vysokém rozlišení a spoustu portů. Připojení pomocí USB- C portu(přenáší se data/obraz + nabíjení) = eliminace nadbytečných kabelů. Po zeštíhlení domácí kanceláře pro dokovací stanici již nemám využití.
Creative SOUND BLASTER X-Fi Surround 5.1 SB1090 - já ji před lety kupoval kvůli kvalitnímu optickému výstupu k propojení NTB a recieveru. Velké repro ustoupilo malému dítěti a tak nemám už využití ani pro zvukovku.
Prodám bluetooth konferenční mikrofon/repro Jabra 510MS - velmi kvalitní zařízení pro konferenční hovory. Nemám pro něj reálně využití. Původně jsem ho nafasoval, není prakticky používané. Mám jen zařízení, nabíjecí kabel a pouzdro.
WIFI Modem TP Link Archer C20 je k dispozici. Pouze osobní odběr Praha
Ahoj, Prodam nerozbalenou klavesnici Smart Keyboard Folio k 11palcovému iPadu
--- REZERVACE --- Nepoužitá mechanická klávesnice Alienware (Cherry MX)
Acer AL1716A
Leadtek WinFast DTV1800H
nabizim bezdratovou klavesnici Apple, ceske rozlozeni, numericka. nevyuzita, malo pouzivana.