Základní chladič dodávaný k AMD Ryzen 5 5600X. Nepoužitý (respektive jednou napastovaný a namontovaný, abych zjistil, zda mi běží pc, který jsem skládal)
Disk, nikdy nevybalenej, koupenej 11/2020. Mel jsem to jako zalohu, kdyby neco shorelo, coz se nestalo.
Karta je funkční a zachovalá. Info v podrobnostech.
Jedná se o tento produkt https://www.alza.cz/premiumcord-prevodnik-scart-na-hdmi-1080p-s-napajecim-zdrojem-230v-d6607765.htm Koupil jsem asi před 2 lety, kdy jsem si myslel, že budu napojovat PS1 na TV, ale nikdy na to nedošlo. Převodník není ani jednou použitý. Tak jak mi přišel, tak ležel ve skříni. Cena na Alze je 799,- Prodám za 299,- a garantuji vrácení, kdyby s tím byl nějaký problém. Předání osobně v Praze nebo pošlu zásilkovnou.
Kupovano nekdy zacatkem roku 2021, pouze hry a velice sporadicky, dal jsem upgrade Stav perfektni
2x32" (á 3500) 1x29" (3000)
Ahoj, sháním levně nebo za odvoz libovolný VGA monitor, který má větší úhlopříčku než 15 palců a rozlišení lepší než 1024 x 768.
SSD ma uz hodne nabehano (asi 42 TBW), ale porad je podle DriveDx v poradku.
Bezdrátový router od Pe3ny.net Sešlo se nám v domácnosti víc routerů. Je jako nový, originální balení.
8ks 2TB SATA disku 400Kc/kus
Novy nerozbaleny zamek na notebook Kensington lock.
RAM 16GB (2x8GB) Samsung SO-DIMM PC4 3200 Mhz
CPU v originál krabičce s originál chladičem. Navíc chladič ARCTIC Freezer - typ už nevím, 1 větrák, tichý, na 150W, v plné zátěži nešla teplota nad 65-70st.C. Pasta přiložena. Preferuji osobní předání, cena dohodou ;)
Spickovy pracovni bluetooth/usb-c sluchatka. Komplet prislusenstvi. V zaruce. Skvely na hovory, prekvapive (proto jsem si je nekupoval) i dobre hrajou hudbu. Nejaky cool veci ohledne nich jsou v popisu. Na fotkach je videt stav - je naprosto perfektni. Jsou na nich i nalepky z vyroby.
Prodam vodni chlazen AKASA SOHO 240 Dawn edition Pul roku zaruka.
Prodávám herní grafickou kartu. Karta plně funkční, bez závad. Využíval jsem ji sporadicky, k hraní her. Prodávám z důvodu upgrade. Cena je pevná.
Koupím počítačové zdroje o výkonu minimálně 350W. Musí být novější specifikace tzn. silná 12V větev. Cena dohodou
Monitor - VA, 4K, 3840 × 2160 (16:9), 60 Hz, antireflexní displej, 8 bit, 4 ms, pivot, HDMI a DisplayPort, VESA