Prodám použitý USB-C dock Gen2 od Lenovo (Power Delivery 60W) včetně napájecího adaptéru s (již) klasickým hranatým konektorem Lenovo (90W).
Mechanika Asus - REZERVACE
Staré PC komponenty
Prodám použitou, ale funkční notebookovou RAM Samsung 4 GB DDR4-3200 (M471A5244CB0-CWE). * 4 GB * DDR4-3200 / PC4-25600 * SO-DIMM * 1Rx16 Ideální pro upgrade starého notebooku se 4 na 8GB (pro Windows 11) nebo kompromisní upgrade z 8 na 12GB (Flex mode). Pokud si vezmete na předání notebook, tak si můžete vyzkoušet funkčnost. Osobní předání v Praze. tel.: 723 743 336
RAM CRUCIAL 4x4GB DDR4 2133MHz, CL16, Single Ranked
VGA nV Asus STRIX-GTX980-DC2OC-4G, 4GB, DDR5, PCI-E
Monitor Samsung S60UA (LS27A600UUUXEN) vám umožní si prohlédnout každý detail na obrazovce. Velká úhlopříčka 27" a QHD rozlišení 2 560 × 1 440 pixelů rozšiřuje prostor displeje a zároveň poskytuje úžasnou podívanou. Ze sledování filmů a videí si odnesete zážitek úplně na jiné úrovni než dřív.
Je mi líto vyhodit NVIDIA Quadro K4000, kdysi špičkovou kartu. Dobře sloužila v pracovní stanici, ztratila podporu v mém prostředí. Do dobrých rukou tomu kdo jí využije za pár stovek mně, nebo na dobročinné účely
Prodám wifi adaptér Asus ROG USB-BE92, podporuje standard WiFi 7 a umožňuje hraní her s nízkou latencí.
Sada pěti originálních tonerů pro laserové tiskárny HP - celá sada CMYK plus jeden černý (K) navíc.
Mám k dispozici 8 modulů serverových pamětí DDR 4 o kapacitě 32 GB viz parametry níže. Cena níže je za kus.
Duální z-wave + (zigbee nebo thread) rádio
HP USB-C Dock G5 + adaptér
škrábanec na pravé straně, jinak plně funkční
nová, nepoužitá originální Apple nabíječka 61W Nevhodný dar