Xbox Series S a dva ovladače
V podstatě se mi jenom válí doma, nevyužívám.
Vše plně funkční a kompletní. Ideálně osobní převzetí Praha Spořilov, nebo po dohodě po blízkém okolí Spořilova dovezu. Aktuálně ho mají třeba na Alze rozbalené za 3200,-. Při rychlém jednání jsem ochotna se domluvit na menší slevě. Oficiálně licencované PlayStation 4 a Ferrari Průměr volantu 28 cm Rotační úhel 240° Realistická pedálová sada Integrovaná tlačítka PS4 Systém Thrustmaster Bungee Cord 11 funkčních tlačítek Kompatibilní s PS4 a PC (Windows)
Syn si ho strašně přál, ale teď nám doma jen zabírá místo. Vše plně funkční a kompletní + kompatibilní hra Project cars. Ideálně osobní převzetí Praha Spořilov, nebo po dohodě po blízkém okolí Spořilova dovezu. Aktuálně na Alze rozbalené za 3200,-. Při rychlém jednání jsem ochotna se domluvit na menší slevě.
prodám switch oled v origo balení + druhý dock + druhá nabíječka + cestovní dock + obal + ještě pár příslušenství + hra RINGFIT adventure. 100% stav osobní předání praha
Poptávám originální hry na PSX a PS2...
Kupovano v cervnu 2024. faktura z czc prilozena. (zaruka jeste bezi) Davam k tomu 2x Dualsense a popr. tu kameru. Diky tomu prislusenstvi bych to nahodil za 9, ale pokud je to premrsteny, tak 8,5 treba.
Koupím Xbox Series X včetně krabice. Pouze osobně Praha.
Necham ps4 cenu nabidnete
Zvládá emulaci herních konzolí až do PS2. Je super i na vzdálené hraní na PC, přes Moonlight jsem na tom odehrál poslední dvě Zeldy a to je vlastně i důvodem proč jsem to měl a teď už nepotřebuju. Prodám RG556 v tuningu s joycony z Nintendo Switch, a fejkovým Luis Vitton (nebo jak se to píše) cestovním pouzdrem. Recenze třeba tady - https://www.youtube.com/watch?v=sa-bnxsHmAU
Space Marine 2 pro Xbox Series X, osobní předání Praha 7
Ahoj, prodám PS5 s mechanikou kupovaný před rokem na CZC. Fakturu mám, originální obal také. Jeden ovladač v ceně. Perfektní stav, používáný cca 2 - 3 za týden.Pouze osobní odběr na Praze 6. Děkuji. Ivo
PSP Street (E1004) s CFW (jailbreak), 64GB kartou , s cca 50 nejznamejsima hrama (na karte) , baterka ok, dvema nabijeckama a pytlikem nahradnich dilu+druha baterie, pouzdro (odrbane)
Skvělá retro konzole napodobující vzhled kultovního gameboye.
Prodám retro handheld Anbernic RG351p s původní 64GB microSD kartou a čerstvou instalací final releasu ArkOS pro tento stroj. Super stav, používán jen minimálně.
Predám hru Banishers: Ghosts of New Eden pre XSX, ako nová, raz hraná, ideálne osobka Praha. Pri zaslání (Zásilkovna) + poštovné 79 czk
Prodam stare hry na Playstation 3 Borderlands 2 ....100,- Portal 2 .... 100,- Resistance 3 ....100,- The Last of Us .... 100,-
PS4 FW 9.00 + PSVR