Prodám 2x KRK Rokit 5 - zakoupeno nové cca 2020 (UK zdrojová koncovka) - plně funkční bez jediné technické vady - včetně káblů - drobné oděrky, 2 nálepky z boku, skvrnka na jednom z horní strany Preferuji osobní předání (okres Nový Jičín)
Oprava napajeni na BT repraku Bose
Prodám 2.1 kanálový 4K/3D Blu-ray Disc receiver, 2 x 65 W, DLNA, AirPlay, WiFi, Bluetooth, USB, internetová rádia, Spotify, automatická kalibrace, vše plně funkční, jsem první majitel.
plně funční sportovní Bluetooth sluchátka s potlačením okolního hluku.
Sluchátka na spaní - nová nerozbalená.
Prodám levné sluchátka, i s mikrofonem a jeho zapínáním na kabelu. Ale ma trojity jack, nevim, jak bude mikrofon fungovat v klasickem telefonu :/ Sluchátka hrají a dá se to docela i poslouchat :)
scháním sluchátka Sennheiser HD 215 klidně i v totálně desolátním stavu na náhradní díly
Daruji repro Tesla (2ks, každý 15+5W) a část nefunkční sestavy Genius SW-HF5 5050.
V dobrem stavu. Skvely MP3 player na behani.
V dobrem stavu. Skvely na behani. Paradni zvuk.
V dobre kondici. Hraji paradne. Zlenivel jsem a kompletne jsem presel na bezdratova sluchatka. Mozna vyhrabu i nejake prislusenstvi (usni redukce, ...)
Vyborna bluetooth sluchatka s aktivnim odhlucnenim (noise canceling). Funguji skvele a maji krasny zvuk. Baterie vydrzi dlouho – 3 tydny denniho 2h cestovani na jedno nabiti. Pouzivano v kancelari a pri dojizdeni do prace. Prodavam z duvodu prechodu na Airpods Pro.
Zesilovač a sloupové repro Tibo
na konci srpna 24 kupovany. pc 1250kc
Neválí sě někomu doma? Nejlépe Praha Smíchov za nějakou symboliku. Díky!
Pro OffNyx kolegu, dvojice včetně stojanů viz foto