• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMRTEqua bank
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Tak co bude se "slibovaným" vedením účtu zdarma (tedy bez nutnosti plnit podmínky obratu nebu zůstatku)?
    Když to můžou mít odboráři, tak pro členy klubu bys to mohl založit také, ne?
    Co se chystá Axa odejít, tak hledám nějakou kartu pro výběry za hranicemi :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SMRT: super zpráva. Jdu do toho :-) btw ty tři měsíce grátis (a až pak obrat 10k měsíčně) platí i při registraci přes voucher Zapakatel nebo je nutné zajistit obrat hned první měsíc?
    SMRT
    SMRT --- ---
    BUNDA: nn zadnej popaltek, pobocky lazarska a Senovazne nam.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SMRT: myslím poplatek za vklad hotovosti na pobočce. A na kterých dvou v Praze je to možné?
    SMRT
    SMRT --- ---
    BUNDA: jestli myslis poplatek za vklad na poste tak ten je 33 kc ale banka ho jednou mesicne vrati

a jestli myslis poplatek na prepazce, tak myslim ze ne, maximalne kdyby to prevadeli na CZk asi

oni tam toho nepisou vic, coz me hrozne irituje a porad do nich hucim at to zlepsujou
    SMRT
    SMRT --- ---
    1) ne (pokud tím myslíš úvěrovou, kreditní apod.), pouze debetni platebni kartu
    2) 0 - 150 000 u obchodníka a v bankomatu, 0 - 75 000 na intenetu a platby MO/TO
    3) stred u CNB
    4) ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    INTEGER:
    ja se ptal z duvodu proc ne mBank nebo ZUNO :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SMRT: aha to jsem ve FAQ nenašel. Je za to nějaký poplatek?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Otázky
    1) Máte kreditku?
    2) Jak je dostupné nastavení limitů na kartách?
    3) Jaké kurzy jsou používané v cizoměnových fakturách?
    4) Máte něco jako Autopilot u Zuna? Tj zůstatky z běžného účtu nad určitý limit jdou na spořící účet?
    SMRT
    SMRT --- ---
    BUNDA: jak rikam v praze mame 2 hotovostni prepazky, tzn tam jde vlozit i v eurech hotovost
    na poste eura neberou

INTEGER
    INTEGER --- ---
    KOC256: Duvody jsou pro me nizky (zadny) poplatky a moznost vybirat ze vsech bankomatu v CR zdarma. Jelikoz moje soucasna banka (CSOB) mi uctuje napriklad posilani smsek, ktery nechci dostavat (a pry nejdou zrusit), navic mi samovolne bez upozorneni vypnuli internetovy bankovnictvi, tak chci pryc.

SMRT: jak je to s platebni kartou na internetu? Uctujete nejak tyhle platby? Je nejak zpoplatneny paypal?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: už to vidím. ČP to není můj šálek kávy :-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    jak vkládat hotovost na účet (eur a czk)?
    SMRT
    SMRT --- ---
    musim makat, jinak bych se rozepsal :)
    SMRT
    SMRT --- ---
    ahoj, jste rychli :)
    problemy resim kazdy den, protoze u nich pracuji, na supportu pracujou ale celkem rychle,

Duvody:
    3 mesice ucet zdarma, pote musite protocit 10tisic mesticne nebo splnit jine podminky
    9kc vyber z bankomatu v zahranici
    v CR vyber z bankomatu vsech bank zdarma(minimalne 10x mesicne)
    sporici ucet 1.8 urok(stejny jako u air bank)
    jednoduche internet bankovnictvi
    kdyz si zalozite ucet prez www.zapakatel.cz (zbivaji 4dny) dostanete
    475kc zdarma a muzete treba za mesic ucet zrusit

nevyhody:
    neumime disponenta = jeden ucet jedna karta
    nemame NFC
    pouze 2 hotovostni prepazky v Praze (1x mesicne zdarma vklad na kterekoliv poste)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    INTEGER:
    konkrétní důvod proč jít k nim?
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    Ahoj, diky za diskusi. Zvazuju prechod k Equa - jak dlouho u nich kdo jste a jake mate zkusenosti? Resili jste s nimi nejaky problem a jak se k nemu postavili? Diky za odpoved
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam