• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSCAAFL - Australský fotbal
    Chtěl bych touto formou zaujmout nějaký potentní kluci, co nejsou uplný bábovky, baví je kombinace fotbalu, basketu, házený a rugby, aneb pošťuchovaná a drcaná se šišatym balonem.


    Tréninky :

    St - 20:00 Rugby hriste Eden za fotbalovym stadionem slavie
    Pa - 19:15 ?? Indoor telocvicna Tesla arena (Sparta zimní stadion)

    zde youtube kanál cesky ligy

    http://www.youtube.com/watch?v=iR1YJQZgS0w&list=PL7E3F7FDB3DF254D1 (myslim, ze obcas komické)


    zde stranky http://www.caafl.cz/cz/aussie.php (pravidla a vše okolo)

    zde facebook https://www.facebook.com/groups/315512554015/?fref=ts

    tady jak to vypada profi u protinozcu

    https://www.youtube.com/watch?v=yIReSJhQor0
    rozbalit záhlaví
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    LUKACZECH: Nene, rugby - je tusim guma - jako basket, todle je kůže - šišatej kopačák, je menší a asi i lehčí
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    a hraje se se stejnym balonem jako rugby ?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    super kluci, ono i lepsi ze vas bude vic a greg (australan co vede treninky vetsinou) vam bude moct vsechno vysvetlit ;)
    ABU
    ABU --- ---
    bych zkusil za tyden
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MIKLO: ok, prvne muzes i bez nich, jen clovek pak neni tak obratnej a brzdna draha je delší ;) budem se těšit! ;)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    DRASTICS: Hehe, ne tak rychle, ještě nemám ani kopačky :) Ale myslím, že třeba příští týden bych se mohl stavit mrknout. Každopádně díky.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak dneska 18:00 hriste sokol mrazovka?;-) jasny fyzicka se nabere a vsechno se ukaze ;-)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Paráda, zrovna se jdu zeptat do rugby fóra, jestli se nehraje někde rekreačně, kde by mě to naučili a narazím na Tebe :) Určitě bych se rád přišel podívat a případně zahrát. Pokud to chápu správně, můžu přijít i jako člověk rugby nepolíbený a vy mi ukážete, jak na to? Je to tak? Mám sice v háji fyzičku a posledních pár let skoro nesportuju, ale rád bych na tom zamakal.
    ABU
    ABU --- ---
    to zní zajímavě! :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    . . . . ;-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ziju v seville :-) ale vracim se nejak. bohuzel jsem trenerem softballu a uterky jsou pro me na hristi. tak mozna snad nekdy treba.... :/ ale pobavim se s dalsima kamosema. treba to nekdy dopadne :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUTHLESS: Tak fajne, mas cas v utery?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    napad super! zalibilo se mi to, uprimne... :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Myslim, že do pošty je zbytečný se ptát, můžete zde, doplnil jsem nahoře www, kde je dost info o samotnym sportu :) Nikdo se nebojte
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jinak kdo by mel zajem ctvrtky byva posilovna na nam. Republiky za 50 s trenerem, druha pulka sal a focus.

    Co bych podotknul a me hodne potesilo, je duch a vychova v tom sportu. Co jsem se setkal v Cr, bylo to vzdy o prcani a nadavani do debilu, zde se nic takovyho nedeje, clovek je podporovan, neuspech se prejde ze bude lip, naopak vse povedene je chvaleno.

    Ja zacal hrat pred 2 ma lety, uz davno jsem premyslel o rugby, ale trochu jsem se bal a neznal nikoho,kdo by me tam dotah. Sem se to postestilo. Hra je tvrda, ale neni zde mlyn, je to o rychlosti sikovnosti, timingu, cteni hry a vydrzi. Kdyby byly jakekoli dotazy, rad zodpovim. Nejdrazsi a jedina polozka potrebna pro tento sport jsou kopacky.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Takze uvod : zhruba pred 5 lety se v cechach seslo na 2 desitky australanu, udelali 2 teamy a pripominali si timto sportem rodnej ostrov. Nasledne se sirilo slovo a pridali se cesi a dalsi z ruznych zemi az v praze vznikla miniliga o 4 teamech (dragons,hawks,cats a kings). Bohuzel s krizi prisel nemily ukaz a to ze vetsina australanu se vratila mezi klokany a duch celeho sportu zacal upadat, loni se na zapasy jez vzdy byly dva po sobe sotva schazelo dost lidi na utvoreni dvou teamu k zapasu jednomu a letos se horko tezko posklada team jeden. Kvuli nedostatku financi jsme opustili hriste rugby v petrovicich, avsak nasla se dobra nahrada bliz v centru.

    A tedka co tedy obnasi cesky australsky fotbal dnes. Mame 1x tydne trenink a to v utery v 18, nad knizeci/andelem na hristi Sokol Mrazovka. Trochu behani a trenovani techniky. Pokud jste hrali nejaky kolektivni sport v podstate si staci osahat sisoid a behem 3 treninku jste ready na zapas. Jde hlavne o zabavu a ze delate sport, co tu moc nefrci. Uroven ve srovnani s ligou v Australii je asi jako porovnavat ceskej rybnik s NHL, to vsak ale nijak neubira vaznosti a bojovemu duchu. Behem roku je asi 5 zapasu a v zari se pak kona evropsky sampionat, kde hrajete v narodnich barvach, aneb kdo nikdy ve sportu nehral za reprezentaci, zde neni tak tezky si toto splnit. Letos se k nam pridali do "ligy" Drazdany, tak se utkani hrajou s nima. Chtelo by to asppn 10 lidu at to zss trosku pookreje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam