• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    KLAIR: viděla jsem to na své kolegyni s postavou jablko (90 kg) se štíhlýma nohama a bylo to super. chce to vyzkoušet... ale jak říkám, ty Renfriny návrhy jsou lepší :-D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CHIMERA: jé, tohle ne... jak to nemá pas, tak je z tebe krabice. tohle si může dovolit jen velmi, velmi útlá slečna.

RENFRI: ještě že je k tomu ten popisek. Protože jsem se upřímně lekla, proč tu ta hrůznost pro tetky je.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    CHIMERA: jo, ale něčím budu muset ty šaty zaplatit :D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    APRILMOUSE: do faktur se neoblečeš :-D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: ano ano, já sem taky sedla, že si dopíšu faktury a hle! možná bych měla jít vařit oběd dětem :D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    APRILMOUSE: já jsem si nechala taky plesovky (nebo spíš obecně společenské šaty) ušít. ale zatím nejsou dokončené, tak nemůžu dát foto. ale na zkoušce se mi líbíly, střih přes prsa je fakt důležitý.
    já teda zas pro změnu mám výrazný pas, ale taky hledávám střihy s pomocí Renfri. Ta má velké zásoby fotek :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Aneb at zije prokrastinace :-D Jdu pracovat... ;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Naopak bych se vyhnula necemu takovemu, tenhle strih muze svadet k tomu, ze boubelkam lichoti, ale jednak uz bych je ani na ples nevzala, pak ten kanyr je zabijak a ani pres snahu vlastne postave nelichoti..

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    teď ještě teda sehnat tu podprdu a budu kočka :D

Týjo holky fakt díky, nevíte, jak moc jste mi pomohly! Včera jsem skoro propadala záchvatům trudomyslnosti :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    APRILMOUSE: od toho je krejčová krejčová, aby si s tím poradila.
    největší problém jsou naše velká prsa, ale to právě musí umět profík ušít. jinak by byla krejčová každá :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    nebo

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    CHIMERA: jj taky myslím, a to by nemuselo být ani tak složité, že? Teda prd tomu rozumím :D ale myslím
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak bych se teda nebranila i treba takovemu vystrihu...

CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Život a móda 20. let - FitnessTV - Pro zdravý životní styl
    http://www.fitnesstv.cz/zivot-a-moda-20-let
    tady na té stránce (dole).
    ale jak tak vidím ty Renfriny černé s krajkou dole, tak už nic jiného hledat nemusíš :-D
    nechat ušít a fertik!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: jako jsem do těhlech úplně zamilovaná :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: no tak na to bych odvahu neměla :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A tohle neni navrh, na to jsem jen narazila pri hledani a musim to sem dat, abych nezapomnela :-D

RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tohle uz chce trochu odvahy a taky uz bych je neradila do kategorie plesove, ale podle me by ti slusely
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Ta schovas v nejhorsim nejakym salem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam