• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MOUNTBATTEN: z webu. Na tech vracenejch sem nameril prsa 34, pas 28, coz je nekde mezi velikosti 10 a 12 na webu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AXTHEB: to jsou miry z webu, nebo opravdove miry satu (mereno na konkretnim kuse)?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Já teď zkouším ty Teřiny šaty nabídnout jdné kamarádce, tak uvidíme.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MOUNTBATTEN: Mne zarazi, ze size 10 hepburn (prsa 35, pas 27) sedi stejne jako size 14 tea dress (prsa 37, pas 31)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AXTHEB: mne prijde, ze ladylondon by potrebovala tabulku zakaznic, ktere ke kazdemu kusu napisi, jak jim ne/sedi:-)
    Bohuzel tam nejsou uzivatelske recenze.
    Ja mam jedny ze sekce Day Dresses (na webu uz nejsou, byl to takovy jakoze asijsky look-koralova barva a ptacci a kvetinky:-) ) a ty sedej vyborne, ani mi nejsou tak dlouhy, pod kolena jen.
    Zato ta Isabella-dlouhe, nelichotive do pulky lytek (coz jsem pocitala teda! Vsak delka je na webu uvedena) no a ten vystrih. U tech jsem si rikala, ze jsem je mela vzit o velikost mensi.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TERA79: Jestli se mluvi o satech z ladyv a nemas je doma dlouho, tak jim napis ze ti nesedi, posles jim to a oni ti poslou jinou velkost. Ja sem takhle koupil ty beautiful butterfly, slecne nesedely, tak sem je vratil a za dva tydny byly doma spravne.
    ISCH
    ISCH --- ---
    MOUNTBATTEN: Co jsi mi to udělala... Musím je mít... Asi všechny :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    RENFRI: ja si nechala poradit, co nadelam. Je mi to lito, ale zily mi to netrha. Jsou krasne, jen i me muze byt neco velke.

KLAIR: vsak za to nemuzes,ja jeste jednou dekuji za konzultaci, to je presne ten duvod,proc si z netu neobjednavam,proc zkousim.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: já jsem to počítala z uvedených centimetrů do palců a fakt to vycházelo :-/

RENFRI
    RENFRI --- ---
    TERA79: probuh, proc tak obri velikost? :-( To mi nerikej, ze sedely tvoje miry k tem u popisu satu, to se mi nechce verit... vsak jsem rikala, klidne 5cm odecist. To je skoda.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ILLUZE: Protoze v nich vypadam tlustsi nez jsem, dle typu satu jsem pak bud jen machna, dorota, nebo bavorska selka :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Moje, co přišly, jsou obří, vel 26/28. Objednala jsem si k nim i spodničku. Ta je ale podstatně menší a tu bych si i nechala, kdyby nějaká z místní dam měla zájem, nabízím je ke zkoušce a odkupu.
    Koupila jsem si ty opěvovaná tyrkysové, jen v modré, jsou nádherné i materiál. Jen jsou mi prostě obří a nevím, co s nima.
    Takže kdyby nějaká místní sošná měla zájem, jsou v Praze -Malešicích k mání.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Tu debatu jsem rozvířila já :-) Našim známým se bude vdávat dcera, tak jsem si představila, co bych asi sháněla já za oblečení. Protože na ples je to celkem lehké, pro nevěstu taky, ale pro matky????
    A když jsem se podívala někam na fotky, tak ty "matky" jsou oblečené příšerně.
    Zrovna v těch tyrkysových bych se necítila, leda se sáčkem, další problém je ten, že jsem si podobné šaty zkoušela a byly mi dost nad kolena, to nesnáším....mám na kolenou boule...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: o mě ale v té debatě nešlo, já matkou na svatbě nebudu ještě (doufám) několik dekád :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: zrovna ty tyrkysové by ti podle fotek, co tu sem hážeš, mohly opravdu moc slušet... o těch s ptáky ani nemluvit...
    AIJA
    AIJA --- ---
    RENFRI:
    Ale XL nemají.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: přiznám se, že se mi to nelíbí - možná na velmi štíhlé ženě - do podobné věci se mne snažila mamka narvat - dělá to hnusný pas a splošťuje to prsa
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    AIJA: vždyť tam píšou, že na dotaz i 4XL...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LUCIASHECK: Proč bys v nich měla vypadat blbě?
    Mám je... jsou úžasné...
    Akorát, že jak jsem malá, mám je až pod lýtka. Strašně se těším, až si je vezmu. Jen je fakt znát, že jsou to střihy z padesátek - mají opravdu úzký pas - první šaty, kde to mám nahoře akorát (možná i volnější) a v pase nedýchatelno...
    No alespoň to konečně nakoplo :) Včera, když mne muž potřetí večer vyzval k čokoládě, jsem si střihla jednu cestu do šatny, pokochala se pohledem na šaty a večernímu obžerství odolala ;-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam